Logo sk.boatexistence.com

Ako sa kvalifikujete do finále macaly?

Obsah:

Ako sa kvalifikujete do finále macaly?
Ako sa kvalifikujete do finále macaly?

Video: Ako sa kvalifikujete do finále macaly?

Video: Ako sa kvalifikujete do finále macaly?
Video: How To QUALIFY For The FNCS LAST CHANCE MAJOR FINALS! (QUALIFY TO $2,000,000 LAN!) 2024, Smieť
Anonim

Jazdec musí absolvovať trať na Regionals, aby mohol súťažiť vo finále. Ak jazdec pozvaný z regionálnych súťaží na finále odmietne súťažiť vo finále, jazdec s ďalším najvyšším umiestnením z tých istých oblastných súťaží dostane pozvánku na účasť vo finále.

Ako sa dostanete do finále Maclay?

Na to, aby sa jazdci dostali do finále, musia najskôr začať tým, že sa stanú členmi ASPCA a NHSAA (National Horse Show Association of America.) Juniori z celej krajiny vstúpia do ASPCA Jazdecká trieda, ktorá sa koná na stovkách konských výstav schválených USEF, aby sa kvalifikovala na regionálne finále ASPCA Maclay.

Ako sa kvalifikujete do medailového finále?

TÁTO národná detská medaila nevyžaduje žiadne ďalšie členstvo na získavanie bodov. Jazdci musia mať iba aktuálne informácie o USEF & USHJA. V kvalifikačnom období 2021 budú body jazdca iba odrážať ich najlepších 15 vystúpení Môžu predviesť viac ako 15-krát bez penalizácie.

Kto vyhral Maclay Finals 2020?

Dominic Gibbs zdvíha víťazný titul na 2020 ASPCA Maclay National Championship, ktorý prezentuje Chansonette Farm. Lexington, Ky.

Kto je Dominic Gibbs?

Keď Dominic Gibbs vyhral vo februári úvodný jazdecký šampionát WEC Premier Cup v hodnote 100 000 $ vo World Equestrian Center, vyhral auto. … Dominic vyhral v roku 2021 Chevrolet Blazer po tvrdej konkurencii na palube Cent 15, s ktorým Dominic minulý rok získal tri národné tituly vrátane ASPCA Maclay Finals.

Odporúča: