Logo sk.boatexistence.com

Dajú sa v zobrazeniach vytvárať indexy?

Obsah:

Dajú sa v zobrazeniach vytvárať indexy?
Dajú sa v zobrazeniach vytvárať indexy?

Video: Dajú sa v zobrazeniach vytvárať indexy?

Video: Dajú sa v zobrazeniach vytvárať indexy?
Video: 🔥Best Gout Diet & Foods To Avoid🔥 [URIC ACID Foods that Cause Gout!] 2024, Smieť
Anonim

Indexy možno vytvárať iba v zobrazeniach, ktoré majú rovnakého vlastníka ako referenčná tabuľka alebo tabuľky Toto sa tiež nazýva neporušený reťazec vlastníctva medzi zobrazením a tabuľkami). Zvyčajne, keď sa tabuľka a zobrazenie nachádzajú v rovnakej schéme, rovnaký vlastník schémy platí pre všetky objekty v schéme.

Dajú sa indexy vytvárať v zobrazeniach v Oracle?

Štandardy Oracle SQL nepodporujú vytváranie indexov na zobrazeniach. Ak potrebujete indexovať dokumenty, ktorých obsah je v rôznych tabuľkách, môžete vytvoriť preferenciu ukladania údajov pomocou objektu USER_DATASTORE.

Môžeme vytvoriť index zobrazení na serveri SQL?

Na zvýšenie výkonu takýchto zložitých dopytov môžete vytvoriť jedinečný klastrovaný index v zobrazení, kde bude sada výsledkov tohto zobrazenia uložená vo vašej databáze rovnako ako skutočná tabuľka s jedinečným zoskupeným indexom. …

Dedia zobrazenia indexy?

Áno, indexy podkladových tabuliek sa používajú automaticky – pohľad predsa len stiahne údaje z podkladových tabuliek.

Môžete vytvoriť indexy online?

Nejedinečné nezhlukované indexy je možné vytvoriť online, keď tabuľka obsahuje dátové typy LOB, ale žiadny z týchto stĺpcov nie je použitý v definícii indexu ako kľúčový alebo nekľúčový (zahrnutý) stĺpec. Indexy na lokálnych dočasných tabuľkách nie je možné vytvoriť, prebudovať ani zrušiť online.

Odporúča: