Logo sk.boatexistence.com

Kto začal s projektom nessus?

Obsah:

Kto začal s projektom nessus?
Kto začal s projektom nessus?

Video: Kto začal s projektom nessus?

Video: Kto začal s projektom nessus?
Video: История восстановления исторического дома на краю света (Экскурсия по дому) 2024, Smieť
Anonim

Projekt Nessus začal Renaud Deraison v roku 1998 s cieľom poskytnúť internetovej komunite bezplatný vzdialený bezpečnostný skener. 5. októbra 2005 Tenable Network Security, spoločnosť Renaud Deraison, spoluzakladateľ, zmenila Nessus 3 na proprietárny (uzavretý zdroj uzavretý zdroj Uzavretý zdroj znamená počítačové programy, ktorých zdrojový kód kód nie je zverejnený s výnimkou držiteľov licencie. Je k dispozícii na úpravu iba organizáciou, ktorá ho vyvinula, a tými, ktorí majú licenciu na používanie softvéru. https://en.wikipedia.org › wiki › Proprietary_software

Proprietárny softvér – Wikipedia

) licencia.

Vlastní Nessus udržateľný?

Tenable Network Security, Inc. Tenable, Inc. je spoločnosť zaoberajúca sa kybernetickou bezpečnosťou so sídlom v Columbii v štáte Maryland. Je známy ako tvorca softvéru na skenovanie zraniteľností Nessus.

Prečo je Nessus taký populárny?

Nessus Professional je najbežnejšie nasadzované riešenie hodnotenia zraniteľnosti v celom odvetví. Toto riešenie vám pomáha vykonávať vysokorýchlostné zisťovanie aktív, cieľové profilovanie, auditovanie konfigurácie, detekciu malvéru, zisťovanie citlivých údajov a ešte oveľa viac.

Čo je agent Nessus?

ČO SÚ AGENTI NESSUS? Nessus Agents sú jednoduché programy, ktoré sa inštalujú lokálne na hostiteľovi Agenti zhromažďujú údaje o zraniteľnosti, súlade a systémových údajov a tieto informácie hlásia späť manažérovi. Nessus Agents momentálne podporujú Windows, Mac a mnoho verzií Linuxu.

Čo Nessus nedokáže?

Nessus neaktívne nebráni útokom, je to iba nástroj, ktorý kontroluje vaše počítače, aby našiel zraniteľné miesta, ktoré by hackeri MOHLI zneužiť. JE NA SPRÁVCOVI SYSTÉMU, ABY OPRAVIL TIETO ZRANITEĽNOSTI, ABY VYTVORIL BEZPEČNOSTNÉ RIEŠENIE. Prečo Nessus?

Odporúča: