Logo sk.boatexistence.com

Malo by byť sérum vitamínu C v chladničke?

Obsah:

Malo by byť sérum vitamínu C v chladničke?
Malo by byť sérum vitamínu C v chladničke?

Video: Malo by byť sérum vitamínu C v chladničke?

Video: Malo by byť sérum vitamínu C v chladničke?
Video: Щит и меч, 1 серия (реставрация 4К, реж. Владимир Басов, 1967 г.) 2024, Smieť
Anonim

Skladujte svoje sérum vitamínu C v chladničke Vitamín C má extrémne krátku trvanlivosť, pretože oxiduje alebo sa rozkladá, keď je vystavený kyslíku. Vaša chladnička je skvelým miestom na skladovanie séra vitamínu C, pretože chladenie pomôže oddialiť oxidačný proces dlhšie ako skladovanie pri izbovej teplote.

Musíte sérum vitamínu C uchovávať v chladničke?

Vitalift A-Forte od rôznych spoločností) sú citlivé na teplo a svetlo, čo znamená, že sa rýchlejšie rozkladajú a oxidujú, ak sú skladované na miestach s množstvom svetla alebo tepla. To je dôvod, prečo sa väčšina vitamínov C a retinoidných sér balí do tmavých fliaš. Aby ste zaistili dlhšiu životnosť produktu, tieto by ste určite mali skladovať v chladničke

Ako by sa mal vitamín C skladovať?

Podľa Oscara Pikea, profesora výživy, dietetiky a potravinárstva Brigham Young University, 500 miligramové tabletky vitamínu C uložené na tmavom mieste pri izbovej teplote zachovajú dostatok vitamínu C mnoho rokov, aby sa zabránilo skorbutu.

Mali by ste séra uchovávať v chladničke?

Séra na tvár

Na ochranu nutričnej integrity týchto aktívnych živín sa odporúča uchovávať sérum v chladničke. Vaše sérum vydrží dlhšie a zložky zostanú aktívne dlhší čas.

Môže sa sérum vitamínu C pokaziť?

Doba platnosti

Mnohé séra sú žlté, ale ak váš produkt získa hnedý alebo tmavooranžový odtieň, je čas zahodiť, pretože sa pokazil. Ak je vaše sérum číre a zožltne, je to tiež znak, že oxiduje a bude menej účinné.

Odporúča: