Logo sk.boatexistence.com

Vyrába centric dobré rotory?

Obsah:

Vyrába centric dobré rotory?
Vyrába centric dobré rotory?

Video: Vyrába centric dobré rotory?

Video: Vyrába centric dobré rotory?
Video: Нераскрытое происхождение БИОНИКЛА 2024, Smieť
Anonim

Z hľadiska výkonu sú rovnaké ako OEM, ale sú oveľa lacnejšie. V spojení s doštičkami Akebono je to najlepšia modernizácia bŕzd, akú som mohol urobiť pre svoj Accord. … Ak spadáte do druhej kategórie, budete veľmi spokojní s týmito centrickými rotormi a podložkami Akebono.

Sú centrické diely dobrá značka?

Centric je Renomovaná značka na trhu s náhradnými dielmi pre brzdové diely Priemysel. Centric je jednou z najznámejších značiek v priemysle náhradných dielov bŕzd. … Divízia vyrába vysoko kvalitné brzdové diely. Ak na súprave brzdových doštičiek vidíte logo Centric, viete, že dostávate kvalitný produkt.

Kto vyrába centrické brzdové rotory?

StopTech® má inžinierske a výskumné a vývojové zdroje na testovanie rotorov na jednom z troch brzdových dynamometrov Link, na pouličných a pásových vozidlách, a v laboratóriu. Brzdové rotory StopTech a Centric Premium sú navrhnuté, skonštruované a skonštruované tak, aby oproti originálnym dielom ponúkali významné brzdné výhody.

Sú centrické 120 rotory dobré?

Centric Premium 120 brzdové rotory sú perfect voľba pre vaše vozidlo na každodenné dochádzanie. Nie každý chce vysokovýkonné brzdové rotory, čomu rozumieme. Centrické prémiové náhradné rotory sú vo všeobecnosti rovnaké, ak sú namontované a dokončené ako vaše sériové rotory z továrne.

Ktorý je lepší výkon STOP alebo Centric?

Bzdové komponenty a systémy StopTech sú špeciálne navrhnuté pre vysokovýkonnú jazdu. Ak teda máte každodenné pouličné vozidlo, centrické brzdové doštičky môžu byť pre vaše vozidlo vhodnejšie. Ušetrili by ste nejaké peniaze a centrické brzdové doštičky budú vášmu vozidlu slúžiť veľmi dobre po dlhú dobu.

Odporúča: