Logo sk.boatexistence.com

Vyžadujú sa vo Francúzsku alkohol testery?

Obsah:

Vyžadujú sa vo Francúzsku alkohol testery?
Vyžadujú sa vo Francúzsku alkohol testery?

Video: Vyžadujú sa vo Francúzsku alkohol testery?

Video: Vyžadujú sa vo Francúzsku alkohol testery?
Video: Чуть не обманули в ресторане! FARES в Шарм-Эль-Шейхе 2024, Apríl
Anonim

Vo Francúzsku vstúpil do platnosti nový zákon, podľa ktorého vodiči musia mať vo svojich vozidlách súpravu dychového testera, inak riskujú pokutu na mieste. Ide o najnovší krok vlády zameraný na zníženie počtu úmrtí na cestách spôsobených alkoholom.

Je vo Francúzsku nezákonné šoférovať bez dychového testera?

Vodiči vo Francúzsku už nebudú povinní mať vo svojich vozidlách neustále alkohol testery, pretože zdiskreditovaný a ignorovaný zákon, ktorý to vyžadoval, bol konečne formálne zrušený.

Prečo potrebujete mať so sebou vo Francúzsku alkohol tester?

Francúzsko má veľmi prísne zákony o šoférovaní pod vplyvom alkoholu. Môžete mať maximálne 0.5 mg/ml alkoholu na liter vo vašej krvi v porovnaní s 0,8 mg/ml v Spojenom kráľovstve. … Pre každého vodiča, ktorý sa stále rozhodne, má stále veľký zmysel nosiť so sebou prenosný alkohol tester, aby skontroloval, či je výrazne pod príslušným zákonným limitom.“

Potrebujete alkohol tester vo Francúzsku 2019?

Čo zo zákona musím mať pri sebe v aute, keď šoférujem vo Francúzsku? … Je tiež povinné nosiť v aute francúzsky vládou certifikovaný (NF) alkohol tester alebo súpravu na detekciu alkoholu, ale tento zákon je momentálne v procese rušenia a neukladajú sa žiadne pokuty.

Majú francúzske prenajímané autá alkohol testery?

Súprava na testovanie dychu. Poznámka: Všetky Sixt požičovne áut vo Francúzsku sú vybavené týmto vybavením.

Odporúča: