Logo sk.boatexistence.com

Bol lee majors bionický muž?

Obsah:

Bol lee majors bionický muž?
Bol lee majors bionický muž?

Video: Bol lee majors bionický muž?

Video: Bol lee majors bionický muž?
Video: Пилотное вступление The Fall Guy's Pilot с Ли Мейджорсом 2024, Smieť
Anonim

The Six Million Dollar Man je americký sci-fi a akčný televízny seriál, prebiehajúci v rokoch 1973 až 1978, o bývalom astronautovi, plukovníkovi USAF Steve Austinovi, ktorého stvárnil Lee Majors. … V rokoch 1987 až 1994 boli vyrobené aj tri televízne filmy s oboma bionickými postavami.

Hral Lee Majors Bionic Man?

The Six Million Dollar Man predstavoval majora ako Steve Austin, astronaut, ktorý bol po nehode prestavaný bionickou technológiou.

Sspieval Lee Majors?

Naspieval ústrednú melódiu k skladbe 'The Fall Guy' Možno to prezrádzal prvý riadok: "No, nie som taký, aby som sa bozkával a hovoril, ale ja "Bol som videný s Farrah," ale "Neznámy kaskadér" spievala samotná hviezda. Táto melódia bola vydaná ako singel v roku 1982.

Robil Lee Majors vlastné kaskadérske kúsky?

V skutočnosti je veľmi, veľmi, zriedkavé, že Lee Majors niekedy použil kaskadéra. Sám to povedal v niektorých rozhovoroch na youtube, že urobil 95% svojich vlastných kaskadérskych kúskov Všetky jazdy, zlaňovanie a iné veci robil on. … Najmä na mužovi za šesť miliónov dolárov, ktorý urobil všetky svoje kaskadérske kúsky.

Koľko by dnes stál The Six Million Dollar Man?

Celkové náklady: 6 miliónov $ alebo približne 28 miliárd $ v dnešných dolároch. Lee Major hrá postavu The Six Million Dollar Man. Richard Anderson hrá Olivera Goldmana, kyborgského inžiniera v O. S. I.

Odporúča: