Logo sk.boatexistence.com

Prečo chodiť ráno?

Obsah:

Prečo chodiť ráno?
Prečo chodiť ráno?

Video: Prečo chodiť ráno?

Video: Prečo chodiť ráno?
Video: NEJLEPŠÍ TRIK, JAK VSTÁT BRZY RÁNO A NEZASPAT DO ŠKOLY! (Vážně to funguje) 2024, Smieť
Anonim

Ranné prechádzky majú tendenciu začať a ukončiť svoj deň v dobrej nálade Môžu tiež pomôcť vašej kreativite. Štúdie ukázali, že vstávanie a pohyb vám pomáha byť kreatívnejší ako sedieť. Chôdza vám tiež pomáha lepšie spať, čo má za následok celkovo lepšiu náladu nasledujúce ráno.

Je dobré chodiť ráno nalačno?

Chôdza prvá vec ráno nalačno je jeden z najlepších tipov, ako prirodzene naštartovať a naštartovať metabolizmus. Okrem toho, že deň začnete hneď ráno, tiež prirodzene zrýchli váš metabolizmus, čo vám pomôže spáliť viac kalórií počas dňa.

Ktorý čas je najlepší na prechádzku?

Pro. Výskum publikovaný v roku 2011 naznačil, že popoludnie (15:00 až 19:00) je najlepší čas na cvičenie pre výkon aj pre budovanie svalov. 4 A výskum ukazuje, že funkcia pľúc je najlepšia od 16:00. do 17:00 hod. čo vám môže pomôcť dosiahnuť intenzívnejšiu intenzitu.

Je lepšie chodiť pred raňajkami alebo po nich?

Pokiaľ ide o načasovanie, snažte sa rozhýbať telo do hodiny po jedle – a čím skôr, tým lepšie Colberg-Ochs hovorí, že glukóza má tendenciu vrcholiť 72 minút po jedle, takže by ste sa predtým chceli dobre hýbať. Aj keď sa zmestíte len na 10-minútovú prechádzku, bude to stáť za to.

Ktorá je lepšia ranná prechádzka alebo cvičenie?

Nová štúdia hovorí, že rýchla prechádzka je lepšia ako cvičenie. Vedci zistili, že 30 minút chôdze s „vysokým dopadom“je v boji proti ochabnutiu účinnejších ako rovnaký čas strávený dvíhaním závaží a búšením na bežiacom páse.

Odporúča: