Logo sk.boatexistence.com

Mali by byť študenti odmenení za dobré známky?

Obsah:

Mali by byť študenti odmenení za dobré známky?
Mali by byť študenti odmenení za dobré známky?

Video: Mali by byť študenti odmenení za dobré známky?

Video: Mali by byť študenti odmenení za dobré známky?
Video: Straight-A vs Flunking Students: Do Good Grades Matter? | Middle Ground 2024, Smieť
Anonim

YES Odmeňovanie dobrých známok môže slúžiť ako dodatočný stimul pre študentov, aby sa dlhšie učili a viac sa snažili. Pri ponúkaní odmien je však dôležité, aby si učitelia, rodičia a správcovia stanovili jasné ciele a zdôraznili dôležitosť učenia – nielen absolvovania testov a zarábania peňazí.

Prečo by mali byť študenti odmenení za dobré známky?

Platenie študentom za dobré známky by ich povzbudilo, aby si v triede robili dobre. „Keď sú študenti platení za dobré známky, zistia, že tvrdá práca a dobré rozhodnutia má svoje odmeny. … Naučiť študentov zodpovedne nakladať so svojimi peniazmi im neskôr pomôže stať sa v živote úspešnejšími.

Mali by ste odmeniť svoje dieťa za dobré známky?

Výskum ukazuje, že platenie deťom za dobré známky ich často zlepšuje … Keď deti dostávajú odmeny – či už za robenie domácich prác, obmedzenie času stráveného pred obrazovkou alebo dobré výsledky v škole – je to takmer vždy zlepšenie. Podlaha je vyčistená, A je dosiahnuté, výsledky testov stúpajú.

Prečo by študenti nemali byť odmenení za dobré známky?

Deti, ktoré sú odmeňované za dobré známky, začínajú pociťovať nárok na odmenu, čo ich oberá o schopnosť pestovať lásku k učeniu a zmysel pre zodpovednosť za vlastné vzdelanie. Známka A, za ktorú sme draho zaplatili, v skutočnosti nezaručuje budúci úspech, na ktorý sa spoliehame.

Mali by ste byť odmenení za svoje úsilie v škole?

Úspech vás robí šťastnými. Každý úspešný príbeh pomáha študentom stať sa sebavedomejšími. Sú hrdí a zároveň povzbudzovaní k dosiahnutiu ďalšieho úspešného výsledku. Národná asociácia školských psychológov naznačuje, že systémy odmeňovania pomáhajú motivovať študentov, aby dokončili svoje domáce úlohy.

Odporúča: