Logo sk.boatexistence.com

Zatvára sa seattle grace mercy west?

Obsah:

Zatvára sa seattle grace mercy west?
Zatvára sa seattle grace mercy west?

Video: Zatvára sa seattle grace mercy west?

Video: Zatvára sa seattle grace mercy west?
Video: Город БАРСЕЛОНА. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, Smieť
Anonim

Napriek fámam, že Richard opustí Seattle Grace a bude pracovať v Mercy, čoskoro prezradil, že Mercy West a Seattle Grace Hospital sa zlúčia. Niektorí zamestnanci z Mercy aj Grace by však boli prepustení. Nie je známe, čo sa stalo so zariadeniami Mercy West

Ako sa zo Seattle Grace stal GRY Sloan?

Budova bola premenovaná dvakrát: Pôvodne to bola nemocnica Seattle Grace Hospital, potom sa po zlúčení s Mercy West Medical Center zmenila na nemocnicu Seattle Grace Mercy West a nakoniec bola premenovaná na Grey Sloan Memorial po tom, čo prežili haváriu lietadla a Harper Avery Nadácia to kúpila.

Kto dostane výpoveď, keď sa Seattle Grace Mercy West zlúči?

Naposledy videné: 6. séria, epizóda 12. Izzie bol prepustený Richardom Webberom počas fúzie medzi Seattle Grace a Mercy West. Nechala svoj život v Seattli po tom, čo jej Alex Karev povedal, aby odišla.

V ktorej epizóde odchádza Mercy West zo Seattlu Grace?

" Invasion" je piata epizóda šiestej série americkej televíznej lekárskej drámy Grey's Anatomy a celkovo 107. epizóda relácie. Napísal ho Mark Wilding a režíroval ho Tony Phelan.

Kto kúpi nemocnicu v sezóne 9?

Aby zabránil tomu, aby sa súdny prípad lekárov zahodil, Owen Hunt (Kevin McKidd) sa rozhodne rozviesť Yang, ale obaja súhlasia, že začnú odznova. Samotná nemocnica sa stáva zodpovednou za haváriu, čím sa jej budúcnosť dostáva do extrémnych pochybností, čo vyzýva 4, ktorí prežili nehodu, a Torresa, aby nemocnicu kúpili.

Odporúča: