Logo sk.boatexistence.com

Aká klasifikácia je inlay vosk?

Obsah:

Aká klasifikácia je inlay vosk?
Aká klasifikácia je inlay vosk?

Video: Aká klasifikácia je inlay vosk?

Video: Aká klasifikácia je inlay vosk?
Video: Секрет "невозможных" статуй из мрамора 2024, Júl
Anonim

Inlay Casting Wax: Použitie: na inleje, korunky a mostíky. Klasifikácia: Typ I: stredný vosk používaný v priamej technike. Typ II: mäkký vosk používaný na nepriamu techniku inlayov a koruniek.

Čo je inlay vosk?

akýkoľvek mäkký tuhý vosk používaný v zubnom lekárstve na vzory mnohých typov, ako aj na iné účely; väčšina z nich je v podstate parafín, ale sú upravené pridaním damarovej gumy, karnaubského vosku alebo iných prísad, aby splnili rôzne požiadavky.

Aké sú typy zubných voskov?

Zubné vosky možno tiež klasifikovať do jedného z troch typov, vosk so vzorom (typy inlay, odlievanie a základná doska), vosk na spracovanie (boxovacie, úžitkové a lepivé typy) a odtlačkový vosk (typy registrácie a korekcie zhryzu). Odlievací vosk sa používa na čiastočné zubné protézy a iné kovové konštrukcie.

Aké je zloženie inlayového vosku?

Zubný inlay vosk je zmes niekoľkých voskov, zvyčajne obsahujúca parafínový vosk, cerezínový vosk, včelí vosk a iné prírodné a syntetické vosky. Používa sa na prípravu vzorov pre zlato alebo iné kovové materiály pri výrobe intarzií, koruniek a mostíkov.

Čo je to zubný odlievací vosk?

Zubné odlievacie vosky sa používajú primárne v technike voskovania; to môže zahŕňať sochárske, stavebné a intarzované práce. Rôzni predajcovia môžu vyrábať zubné odlievacie vosky špeciálne vyrobené pre určité aplikácie. Bod tuhnutia zubného odlievacieho vosku sa medzi jednotlivými predajcami líši. …

Odporúča: