Logo sk.boatexistence.com

Komu hovorí Patrick Seitz?

Obsah:

Komu hovorí Patrick Seitz?
Komu hovorí Patrick Seitz?

Video: Komu hovorí Patrick Seitz?

Video: Komu hovorí Patrick Seitz?
Video: Is The US Copying China? 2024, Smieť
Anonim

Patrick Seitz (narodený 17. marca 1978 v Riverside, Kalifornia) je americký režisér ADR, scenárista a hlasový herec. Je známy svojimi vyjadreniami: Franky v One Piece, Nemecko v Hetalia: Axis Powers, Isshin Kurosaki v Bleach a Laxus Dreyar vo Fairy Tail.

Majú Bon clay a Franky rovnakého hlasového herca?

V japončine Franky aj Mr. 2 Bon Clay vyjadruje Kazuki Yao. V oboch 4kids English dab a Funimation English dab ich vyjadrujú rôzni ľudia.

Kto je zo všetkých síl anglický hlasový herec?

All Might. 43-ročný japonský herec Kenta Miyake vyjadril meno postavy All Might. Na druhej strane americký herec Christopher Sabat, ktorý poskytol svoj hlas pre množstvo japonských anime a videohier, daboval postavu pre svoju anglickú verziu.

Koľko má All Might rokov?

11 Má 49 rokov Ukazuje sa, že All Might má v skutočnosti 49 rokov, čo je v skutočnosti odhalené tým, že Endeavour má 46 rokov, svetlo počas dočasnej licenčnej skúšky. All Might je o tri roky starší ako on, čo dáva odpoveď.

Koľko rokov má Frankys VA?

Franky (フランキー)

Franky je 34-ročný kyborg, ktorý je staviteľom Slamených Hat Pirátov a ich tretím naposledy prijatým členom. Prvýkrát sa objavil v oblúku Water 7.

Odporúča: