Logo sk.boatexistence.com

Kedy je proces s michelle troconis?

Obsah:

Kedy je proces s michelle troconis?
Kedy je proces s michelle troconis?

Video: Kedy je proces s michelle troconis?

Video: Kedy je proces s michelle troconis?
Video: Lektor pl dobry film polecam 2024, Smieť
Anonim

Zostáva na voľnej nohe na viac ako 2 milióny dolárov. Sudca John F. Blawie hovorí počas virtuálneho pojednávania Michelle Troconisovej na Najvyššom súde Connecticutu v Stamforde, Connecticut Utorok 25. mája 2021.

Čo sa stalo Michelle troconis?

Michelle Troconis, obvinená zo sprisahania s cieľom spáchať vraždu pri zmiznutí Jennifer Dulos, odchádza zo súdu po predsúdnom pojednávaní so svojou rodinou a právnikom Jonom L. Schoenhornom piatok, február 6, 2020, na Stamfordskom vrchnom súde v Stamforde, Conn.

Akej je Michelle troconis národnosť?

Troconis – pôvodom z Venezuela Kto študoval na vysokej škole vo Venezuele – predtým žil v Miami, je rozvedený. Michelle Troconis. Michelle Troconis je Venezuelčanka. Predtým, ako sa presťahovala do Connecticutu s Dulosom, predtým žila v Miami na Floride, kde stále žije jej sestra, matka a ďalší členovia rodiny.

Čo urobil Kent Mawhinney?

Mawhinney je obvinený zo sprisahania s cieľom spáchať vraždu pri zmiznutí Jennifer Dulos Jennifer je nezvestná od mája 2019. Polícia ho spojila s klubom Windsor Rod and Gun vo východnom Granby, kde bol objavený údajný plytký hrob. Jeho telefón zapípal aj neďalekú mobilnú vežu.

Kedy zmizla Jennifer Dulos?

Prešli dva roky odvtedy, čo zmizla Jennifer Dulos, mama piatich detí z Nového Kanaanu. Naposledy ju videli 24. mája 2019, keď v to ráno opustila svoje deti v škole v New Canaane.

Odporúča: