Logo sk.boatexistence.com

Aký ram potrebujem?

Obsah:

Aký ram potrebujem?
Aký ram potrebujem?

Video: Aký ram potrebujem?

Video: Aký ram potrebujem?
Video: Záleží u hraní na rychlosti RAM? Ukážeme vám, jak si vybrat správně 2024, Smieť
Anonim

Vo všeobecnosti odporúčame aspoň 4 GB pamäte RAM a myslíme si, že väčšina používateľov si vystačí s 8 GB. Vyberte si 16 GB alebo viac, ak ste náročný používateľ, ak spúšťate dnešné najnáročnejšie hry a aplikácie, alebo ak sa jednoducho chcete uistiť, že ste krytí pre všetky budúce potreby.

Ako zistím, aký typ pamäte RAM potrebujem?

Kliknite na ponuku Štart systému Windows a zadajte systémové informácie. Zobrazí sa zoznam výsledkov vyhľadávania, medzi ktorými je nástroj Systémové informácie. Kliknite naň. Posuňte sa nadol na Inštalované Fyzická pamäť (RAM) a zistite, koľko pamäte je nainštalované vo vašom počítači.

Koľko RAM potrebujete v roku 2020?

Skrátka áno, 8GB mnohí považujú za nové minimálne odporúčanie. Dôvod, prečo sa 8 GB považuje za príjemnú bodku, je ten, že väčšina dnešných hier beží pri tejto kapacite bez problémov. Pre hráčov to znamená, že naozaj chcete investovať do aspoň 8 GB dostatočne rýchlej pamäte RAM pre váš systém.

Koľko RAM vlastne potrebujete?

Väčšina používateľov bude potrebovať iba asi 8 GB pamäte RAM, ale ak chcete používať niekoľko aplikácií naraz, možno budete potrebovať 16 GB alebo viac. Ak nemáte dostatok pamäte RAM, váš počítač bude bežať pomaly a aplikácie budú meškať. Hoci je dôležité mať dostatok pamäte RAM, pridanie ďalšej vám vždy nezabezpečí podstatné zlepšenie.

Je 32 GB RAM prehnaných?

Je 32 GB prebytočných? Vo všeobecnosti yes. Jediný skutočný dôvod, prečo by priemerný používateľ potreboval 32 GB, je budúci test. Čo sa týka hrania, 16 GB je dosť a naozaj si vystačíte s 8 GB.

Odporúča: