Logo sk.boatexistence.com

Dá sa amazon prime kedykoľvek zrušiť?

Obsah:

Dá sa amazon prime kedykoľvek zrušiť?
Dá sa amazon prime kedykoľvek zrušiť?

Video: Dá sa amazon prime kedykoľvek zrušiť?

Video: Dá sa amazon prime kedykoľvek zrušiť?
Video: 25 Удивительных Гаджетов и Бытовой Техники от Amazon ▶2 2024, Smieť
Anonim

Zrušenie členstva Ak ste sa prihlásili do svojho Prime členstva priamo cez nás, svoje členstvo Prime môžete kedykoľvek zrušiť návštevou svojho účtu a úpravou nastavení členstva.

Dá sa Amazon Prime kedykoľvek zrušiť?

Amazon Prime môžete kedykoľvek zrušiť, či už máte platené predplatné alebo bezplatnú skúšobnú verziu. Za Amazon Prime je možné získať čiastočné alebo úplné vrátenie peňazí na základe načasovania a využívania výhod. Ak sa chcete opýtať na vrátenie peňazí za Amazon Prime, mali by ste kontaktovať zákaznícky servis Amazon.

Keď zrušíte Prime, okamžite sa skončí?

Ak vás zaujíma, či sa vaše členstvo v Amazon Prime skončí dňom, keď ho zrušíte, v predvolenom nastavení sa tak nestane. primárnou možnosťou je zrušiť ju do začiatku dátumu obnovenia Amazon Prime je výhodou pre členov Amazonu, ktorý členom poskytuje aj 2-dňovú bezplatnú dopravu na tisíce položiek na stránke.

Čo sa stane, ak predčasne zruším svoje členstvo Prime?

Ak zrušíte kedykoľvek inokedy, vrátime vám celý členský poplatok iba, ak ste vy a váš účet neuskutočnili žiadne oprávnené nákupy ani nevyužívali výhody Prime od posledný poplatok za členstvo v Prime. … Členstvo Prime uplatnené prostredníctvom darčekového kódu Prime alebo propagačného kódu sa nevracia.

Vrátia sa mi peniaze, ak zruším Amazon Prime?

Svoje Prime členstvo môžete ukončiť výberom tlačidla Ukončiť členstvo na tejto stránke. Platiaci členovia, ktorí nevyužili svoje výhody, majú nárok na vrátenie celej aktuálnej doby členstva. vrátenie peňazí spracujeme do troch až piatich pracovných dní.

Odporúča: