Logo sk.boatexistence.com

Kedy sa sformovali rozprávači?

Obsah:

Kedy sa sformovali rozprávači?
Kedy sa sformovali rozprávači?

Video: Kedy sa sformovali rozprávači?

Video: Kedy sa sformovali rozprávači?
Video: Top 5 - najmladších matiek na svete 2024, Smieť
Anonim

The Raconteurs je americká rocková skupina z Detroitu v štáte Michigan, ktorá vznikla v roku 2005. Kapelu tvoria Jack White, Brendan Benson, Jack Lawrence a Patrick Keeler. Lawrence a Keeler boli pôvodne členmi Greenhornes, zatiaľ čo White a Lawrence sa stali členmi Dead Weather.

Kto vytvoril Raconteurs?

Po divokom Boarding House Reach v roku 2018 sa Jack White rozhodol, že je načase ubrať zo seba trochu tlaku. Tak znovu sformoval Raconteurs – skupinu, ktorú dal dokopy v roku 2006, tesne pred rozpustením White Stripes, s kolegami z Detroitu, vrátane spolufrontmana Brendana Bensona.

Rozišli sa Raconteurs?

Návrat Raconteurs . Nerozišli sa, len boli zaneprázdnení. Jack White a Brendan Benson o tom, ako ich zvláštne partnerstvo viedlo k prvému albumu kapely od roku 2008.

Prečo si Raconteurs zmenili meno?

V roku 2006 bola skupina nútená zmeniť si meno v Austrálii kvôli konfliktu s queenslandskou jazzovou kapelou, ktorá sa už volala The Raconteurs Speaking to Double J this týždeň White povedal: "Páči sa mi, že existuje skupina s týmto názvom." "Takže nám to meno chceli nejako predať," povedal White.

Je Jack White z White Stripes?

John Anthony White (rodená Gillis; narodený 9. júla 1975) je americký spevák, skladateľ, multiinštrumentalista a producent. Je známy najmä ako hlavný spevák a gitarista dua The White Stripes, ale mal úspech aj v iných kapelách a ako sólový umelec.

Odporúča: