Logo sk.boatexistence.com

Môžem používať phloretin cf v noci?

Obsah:

Môžem používať phloretin cf v noci?
Môžem používať phloretin cf v noci?

Video: Môžem používať phloretin cf v noci?

Video: Môžem používať phloretin cf v noci?
Video: How to Apply SkinCeuticals Phloretin CF with Dr. Ugonabo 2024, Smieť
Anonim

Zosiľňovač každé ráno a večer, opaľovací krém a C E Ferulic každé ráno a Phloretin CF v noci. … Tento opaľovací krém obsahuje aj mikrojemný oxid titaničitý, ktorý chráni pred UV-A a UV-B lúčmi.

Ako často by ste mali používať Phloretin CF?

Aplikujte raz denne ráno po očistení Nakvapkajte 4-5 kvapiek do dlane a aplikujte na celú tvár pred aplikáciou ďalších produktov starostlivosti o pleť. Voda/voda/voda, dipropylénglykol, alkohol denat., kyselina askorbová, butylénglykol, trietylcitrát, floretín, kyselina ferulová.

Čo používate po Phloretin CF?

Po aplikácii Phloretin CF nasledujte svoj obľúbený opaľovací krém. Antioxidačná ochrana je najúčinnejšia v kombinácii s vysokou úrovňou SPF.

Môžem používať skinceuticals vitamín C na noc?

Najefektívnejšie sa absorbuje do vašej pokožky po vyčistení a exfoliácii, takže má zmysel aplikovať ho počas nočnej rutiny. Keď použijete sérum s vitamínom C počas noci, vyhnete sa riziku fotosenzitivity, ku ktorému môže v niektorých prípadoch dôjsť pri používaní cez deň.

Môžem použiť Phloretin CF s retinolom?

Retinol je integrálnou zložkou pri zacielení na zmenu farby pleti. … Spojenie Phloretin CF alebo C E Ferulic s cieleným ošetrením, ako je Discoloration Defense na korekciu viditeľnej pigmentácie, nočným retinolovým produktom a širokospektrálnym denným opaľovacím krémom je spoľahlivý spôsob, ako dať tú najlepšiu tvár dopredu.

Odporúča: