Logo sk.boatexistence.com

Prečo je pre vás pedialyte dobrý?

Obsah:

Prečo je pre vás pedialyte dobrý?
Prečo je pre vás pedialyte dobrý?

Video: Prečo je pre vás pedialyte dobrý?

Video: Prečo je pre vás pedialyte dobrý?
Video: ОДЕССА 16 Марта. ХОРОШИЕ ЦЕНЫ В Магазине и на РЫНКЕ 2024, Smieť
Anonim

Presná kombinácia elektrolytov a cukrov v Pedialyte pomáha obnoviť hladinu tekutín a živín, ktoré sa strácajú potením, močením, vracaním a hnačkou. Je účinnejší ako voda – ktorá neobsahuje elektrolyty – pri liečbe miernej až stredne ťažkej dehydratácie.

Je dobré piť Pedialyte každý deň?

Nie je určený na každodenné použitie alebo potreby hydratácie tam, kde je dostatok vody - preto je vždy dobré najskôr sa poradiť so svojím lekárom, či sa odporúča každodenné používanie “hovorí Williams. Inými slovami, rozhodne by ste nemali nahradiť všetku vodu, ktorú vypijete, za Pedialyte.

Prečo dospelí pijú Pedialyte?

Pedialyte je produkt, ktorý sa používa na prevenciu dehydratácie u dospelých aj detí Dehydrovaný sa môžete stať buď nedostatočným pitím tekutín, alebo tým, že stratíte tekutiny rýchlejšie, ako dokážete prijať Vaše telo môže stratiť tekutiny rôznymi spôsobmi, napríklad: zvracaním.

Aké sú výhody pitia Pedialyte?

Tento produkt sa používa na nahradenie tekutín a minerálov (ako je sodík, draslík) stratených v dôsledku hnačky a vracania. pomáha predchádzať alebo liečiť dehydratáciu. Správne množstvo tekutín a minerálov je dôležité pre normálne fungovanie tela.

Prečo by ste nemali piť Pedialyte?

Obsahuje viac ako dvakrát toľko sodíka na liter ako Gatorade a viac ako šesťkrát toľko draslíka. A neobsahuje cukor, ktorý môže vtiahnuť vodu do hrubého čreva a zhoršiť dehydratáciu.

Odporúča: