Logo sk.boatexistence.com

Prečo je pre vás planking dobrý?

Obsah:

Prečo je pre vás planking dobrý?
Prečo je pre vás planking dobrý?

Video: Prečo je pre vás planking dobrý?

Video: Prečo je pre vás planking dobrý?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Doska posilňuje vašu chrbticu, kosoštvorce a trapézy a brušné svaly, čo prirodzene vedie k silnému držaniu tela, keď rastú na sile. Rozvojom držania tela môžete zlepšiť množstvo chorôb a zabrániť vzniku ďalších. Dobré držanie tela znamená, že udržujete kosti zarovnané.

Spaľujú dosky brušný tuk?

Plank je jedným z najlepších a prospešných cvičení na spaľovanie kalórií. Držanie planku zapája viacero svalov naraz, čím prospieva základnej sile vášho tela. Nie len spaľovanie tuku v oblasti brucha, fungujú tiež tak, že vám poskytnú lepšie držanie tela, flexibilitu a tiež pevnejšie brucho.

Čo sa stane, ak plankujete každý deň?

Cvičenie na planning zlepšuje držanie tela tým, že posilňuje chrbtové, šijové, hrudné, ramenné a brušné svaly. Ak budete plank robiť každý deň, váš postoj sa zlepší a váš chrbát bude rovný. (PREČÍTAJTE SI TIEŽ Získajte doma 6-balenie brušných svalov pomocou týchto 5 cvičení).

Ako dlho by ste mali byť schopní držať dosku?

Ako dlho by ste mali držať dosku? Svetový rekord v držaní planku je viac ako štyri hodiny, ale našťastie tomu netreba venovať toľko času. Väčšina odborníkov navrhuje kdekoľvek od 10 do 30 sekúnd je dosť.

Je 2-minútová doska dobrá?

Zdravý chlap by mal zvládnuť dvojminútový plank. John má tiež jasno v tom, akú hodnotu má prekročenie dvoch minút: Žiadne neexistujú. "Dosť je dosť," hovorí. "Je to len doska. "

Odporúča: