Logo sk.boatexistence.com

Môžete opraviť cez zmiešané cesto?

Obsah:

Môžete opraviť cez zmiešané cesto?
Môžete opraviť cez zmiešané cesto?

Video: Môžete opraviť cez zmiešané cesto?

Video: Môžete opraviť cez zmiešané cesto?
Video: BAYRAMDA KOLAY TATLI YAPMAK İSTEYENLER ✅ BU TARİF TAM SİZE GÖRE ✌️Çıtır Çıtır Baklava Tarifi 2024, Smieť
Anonim

Ako opraviť zrazené cesto na koláče. Jedným zo spôsobov, ako opraviť rozbité cesto na koláč, je pridať trochu múky, jednu polievkovú lyžicu, kým sa opäť nevyrovná. Múka pomáha tekutine a tuku spojiť sa a vytvára hladkú zmes bez hrudiek.

Čo sa stane, ak cesto premiešate?

Možno ste čítali, že keď premiešate cesto na koláč, lepok v múke môže vytvoriť elastické lepkové vlákna – výsledkom je hustejšia, žuvacia štruktúra. To môže byť prospešné v sušienkach, ale nie je to také skvelé v koláčoch a je to úhlavný nepriateľ šupinatých koláčových kôr.

Môžete opraviť miešanie?

Stop premiešanie. Určite sa chcete uistiť, že tie vajcia, múka a mlieko sú naozaj dobre zapracované, ale je to veľmi jednoduché premiešajte cesto alebo cesto a pravdepodobne sa to stáva častejšie, než si myslíte.… Stále môžete vidieť niekoľko hrudiek, ale je to lepšie, ako nechať premiešané cesto pokaziť váš koláč.

Môžete príliš vyšľahať cesto na koláč?

Premiešanie môže preto viesť k sušienkam, koláčom, muffinom, palacinkám a chlebom, ktoré sú tuhé, gumovité alebo nepríjemne žuvacie.

Ako dlho by ste mali šľahať tortové cesto?

Kdekoľvek od 2 do 6 minút by malo stačiť. Čas potrebný na miešanie sa bude líšiť v závislosti od receptu, ale malo by vám to pomôcť pri predstave času miešania.

Odporúča: