Logo sk.boatexistence.com

Podpísal sa lingard pre west ham?

Obsah:

Podpísal sa lingard pre west ham?
Podpísal sa lingard pre west ham?

Video: Podpísal sa lingard pre west ham?

Video: Podpísal sa lingard pre west ham?
Video: EXTENDED HIGHLIGHTS | BRIGHTON & HOVE ALBION 1-1 WEST HAM UNITED 2024, Smieť
Anonim

Webová stránka Premier League ukazuje, že Jesse Lingard sa pripojil k West Hamu z Manchestru United - Manchester Evening News.

Pripojí sa Jesse Lingard k West Hamu?

Jesse Lingard musí dúfať, že jeho rozhodnutie nepripojiť sa k West Hamu nezničí jeho sen o majstrovstvách sveta. Londýnsky vzduch jednoznačne súhlasí s Jesse Lingardom – práve preto jeho rozhodnutie nepresadzovať v lete prestup do West Hamu zostáva také mätúce.

Kto je nová posila West Hamu?

West Ham nasledoval po podpise Nikolu Vlasiča z CSKA Moskva za 30 miliónov eur (25,7 milióna £) tým, že priviedol Alexa Kráľa zo Spartaka Moskva na sezónnu pôžičku s opciou na kúpu vo výške 13 miliónov eur.

Koho kúpil West Ham v prestupovom období?

West Ham United dokončil v piatok popoludní zmluvu na hosťovanie Jesseho Lingarda z Manchestru United, keďže David Moyes posilnil svoj tím Hammers v januárovom prestupovom období.

Kto je Will S althouse?

Will S althouse, obľúbený agent spolumajiteľa West Ham United David Sullivan, bol zapojený do obrovskej fúzie a teraz má na konte viac ako 300 hráčov. Agent S althouse – ktorý riadi agentúru Unique Sports Management – sa v priebehu rokov výrazne podieľal na transferových aktivitách West Hamu.

Odporúča: