Logo sk.boatexistence.com

Funguje obyčajný retinol?

Obsah:

Funguje obyčajný retinol?
Funguje obyčajný retinol?

Video: Funguje obyčajný retinol?

Video: Funguje obyčajný retinol?
Video: What Retinol Does and Why You NEED It!! | Dr Sam Bunting 2024, Smieť
Anonim

Obyčajný retinol má dobrú hodnotu Je oveľa lacnejší ako podobné produkty na trhu, a hoci má fľaštička trochu 30 ml, potreboval som len 3-4 kvapky. moju tvár a krk, takže to trvalo naozaj dlho. Po určitej počiatočnej citlivosti sa mi zdalo, že moja pokožka znáša The Ordinary Retinol celkom dobre.

Na čo slúži obyčajný roztok retinolu?

Podrobnosti o produkte

Tento bezvodý roztok obsahuje 1% čistého retinolu, zložku, ktorá dokáže redukovať výskyt jemných vrások, poškodenia fotením a celkové starnutie pleti.

Môžem používať obyčajný retinol každý deň?

Asi po mesiaci bez vedľajších účinkov ho môžete pravdepodobne používať každý deň, ak chcete. Zeichner tiež navrhuje používať retinol iba v noci.

Môžem používať retinol každú noc?

FAKT: Retinol je možné používať v noci aj cez deň (urobte ešte jednu vec navyše). Väčšina ľudí si retinol aplikuje iba na noc, pretože spôsobuje, že pokožka je citlivejšia na svetlo. „Retinol možno v skutočnosti používať cez deň aj v noci,“vysvetľuje Dr.

Ako často by som mal používať obyčajný retinol?

Použite to raz denne v noci. Ak je vaša pokožka citlivá alebo ste s retinoidmi nováčikom, môžete začať ich aplikáciou 1-2 krát týždenne, aby ste predišli podráždeniu.

Odporúča: