Logo sk.boatexistence.com

Kto je boh černocha?

Obsah:

Kto je boh černocha?
Kto je boh černocha?

Video: Kto je boh černocha?

Video: Kto je boh černocha?
Video: НЕ УБОЮСЬ Я ЗЛА / I Will Fear no Evil 2024, Smieť
Anonim

(6.) Že každý by mal učiť jedného podľa svojich vedomostí. (7.) Že ten černoch je Boh a jeho vlastné meno je ALLAH - Ruka, noha, noha, ruka, hlava.

Verí 5 percent ľudí v Boha?

Muži z päťpercentného národa považujú sa za Bohov (individuálne aj kolektívne ako Pôvodného človeka). Podľa novín Five Percenter News: „Boh v prvom rade znamená, že už to nie je súdny argument; vycentrovaný znamená, že všetko, čo robíme, je o Bohu.

Čo je Božie telo?

ČO ZNAMENÁ BOŽIE TELO? Podľa umelca Patricka Doughera názov relácie, God Body, odkazuje na „ filozofiu 5-percentného národa bohov a ZemíBožie Telo je niekto, kto pozná seba samého a rozpoznáva svoju pravú božskú a Božiu povahu, podľa môjho názoru je Boh vo vnútri aj vonku.

Čo sa stalo Wallaceovi Fardovi?

Fard zmizol v roku 1934. Jeden z jeho žiakov, Elijah Poole, ktorý sa stal ctihodným Eliášom Mohamedom, nahradil Farda a do druhej svetovej vojny postavil chrám islamu na a sieť mešít po celých Spojených štátoch.

Čomu verí 5-percentný človek?

Tu je to, čomu verí skupina s názvom Five Percent Nation: Desať percent ľudí na svete pozná pravdu o existencii a tieto elity sa rozhodnú ponechať si 85 percent svet v nevedomosti a pod ich kontrolou.

Odporúča: