Má limerick letisko?

Obsah:

Má limerick letisko?
Má limerick letisko?

Video: Má limerick letisko?

Video: Má limerick letisko?
Video: СМЕРТЕЛЬНАЯ ОШИБКА ЖЕНЩИНЫ-ПИЛОТА! КАТАСТРОФА ATR-72 В НЕПАЛЕ! 2024, Septembra
Anonim

Hlavné tipy na nájdenie lacných letov do Limericku V Limericku nie je žiadne veľké letisko. Namiesto toho ho obsluhuje letisko Shannon.

Na aké letisko letíte do Limericku v Írsku?

Aké letisko je najbližšie k Limericku? Najbližšie letisko v meste Limerick je Shannon (SNN) Airport, ktoré je vzdialené 20,4 km. Medzi ďalšie blízke letiská patria Cork (ORK) (91,2 km) a Dublin (DUB) (180,2 km).

Aké letecké spoločnosti lietajú na letisko Shannon v Írsku?

Ktoré letecké spoločnosti ponúkajú priame lety do Shannon? British Airways, Aer Lingus, Air Canada, Lufthansa, United, Finnair, American Airlines a Iberia lietajú bez medzipristátia do lokality Shannon.

Koľko letísk je v Írsku?

Írsko má 5 medzinárodných letísk :Letisko Dublin – severne od Dublinu na východnom pobreží. Letisko Cork - Južne od mesta Cork na južnom pobreží. Letisko Shannon – severne od mesta Limerick na západnom pobreží. Letisko Knock (Írsko West Airport Knock) – v grófstve Mayo na severozápade.

Koľko súkromných letísk je v Írsku?

Charter súkromných prúdových lietadiel vám ponúka širší výber a môže vám pomôcť ušetriť čas, pretože vám umožní vzlietnuť alebo priletieť bližšie k vášmu cieľu a okrem letísk vyššie existuje viac ako 40 letískv Írsku, ktoré môže uspokojiť klientov súkromných lietadiel vrátane: Weston Airport.

Odporúča: