Logo sk.boatexistence.com

Môže jogging znížiť brucho?

Obsah:

Môže jogging znížiť brucho?
Môže jogging znížiť brucho?

Video: Môže jogging znížiť brucho?

Video: Môže jogging znížiť brucho?
Video: How To FIX Blood Flow & Circulation! [Heart, Arteries, Legs & Feet] 2024, Smieť
Anonim

Štúdie zistili, že stredné až vysoké aeróbne cvičenie, ako je beh, môže znížiť brušný tuk, a to aj bez zmeny stravovania (12, 13, 14). Analýza 15 štúdií a 852 účastníkov zistila, že aeróbne cvičenie znižuje brušný tuk bez akejkoľvek zmeny v stravovaní.

Ako dlho by som mal denne behať, aby som stratil brušný tuk?

Ako často by ste mali behať, aby ste schudli brušný tuk? Ak chcete vidieť výsledky, budete musieť byť disciplinovaní a postaviť sa na tvrdo. Ak chcete zhodiť tento tvrdohlavý brušný tuk, mali by ste sa prepracovať až 30 až 60 minút stredne intenzívnej aktivity štyrikrát až päťkrát týždenne

Aké cvičenie spaľuje najviac brušného tuku?

Váš prvý krok pri spaľovaní viscerálneho tuku je zaradenie aspoň 30 minút aeróbneho cvičenia alebo kardia do vašej každodennej rutiny.

Skvelé aeróbne kardio cvičenia na brušný tuk zahŕňajú:

  • Chôdza, najmä rýchlym tempom.
  • Beží.
  • Bicyklovanie.
  • Veslovanie.
  • Plávanie.
  • Cyklistika.
  • Skupinové fitness kurzy.

Schudnem, ak budem behať 20 minút denne?

Ak budete každý deň behať 20 minút, spálite približne 200 kalórií. Ak chcete stratiť 1 lb telesného tuku za týždeň, musíte znížiť celkový príjem kalórií za týždeň o 3500 kalórií. To znamená vytvoriť denný kalorický deficit 500 kalórií.

Stačí behať 20 minút?

Beh môže byť neuveriteľne prospešný v mnohých smeroch a človek si nemusí beh komplikovane plánovať; všetko, čo potrebujete, sú správne topánky. Podľa najnovšieho výskumu môže mať aj 20 minút behania denne dramaticky pozitívny vplyv na zdravie a pohodu človeka.

Odporúča: