Logo sk.boatexistence.com

Čo je pri cvičení horolezec?

Obsah:

Čo je pri cvičení horolezec?
Čo je pri cvičení horolezec?

Video: Čo je pri cvičení horolezec?

Video: Čo je pri cvičení horolezec?
Video: How to Do a Mountain Climber | Boot Camp Workout 2024, Júl
Anonim

Horolezci je výbušné cvičenie s vlastnou váhou, pri ktorom sa zapája viacero svalových skupín na a pomáha vám zlepšiť rovnováhu, obratnosť, koordináciu, silu, flexibilitu a krvný obeh. … Vďaka tomu je toto skvelé cvičenie, ak je vaším cieľom získať väčšiu definíciu v oblasti brucha.

Čo je horolezec?

Čo je horolezec? Mountain Climber je cvičenie s vlastnou váhou, ktoré slúži ako skvelé precvičenie celého tela. Tento plyometrický pohyb planku dokáže všetko: zvyšuje silu jadra, definuje ramená, hrudník a hornú časť chrbta, precvičuje štvorkolky a gluteus – to všetko pri zvýšení srdcovej frekvencie.

Ako opisujete horolezcov?

To je koncept horolezcov. Pri vykonávaní z pozície planku budete striedavo prikladať jedno koleno k hrudníku a potom opäť vystupovať, pričom zakaždým zrýchlite, kým„nebežíte“po podlahe. Aj keď tento pohyb znie jednoducho, horolezci precvičia takmer celé telo a zvýšia vám tep.

Ako by ste opísali lezenie po skalách?

Lezenie po skalách je aktivita, pri ktorej účastníci lezú hore, dole alebo cez prírodné skalné útvary alebo umelé skalné steny. Cieľom je dosiahnuť vrchol formácie alebo koncový bod vopred definovanej trasy bez pádu.

Prečo sú horolezci takí tvrdí?

Existuje veľa dôvodov, prečo sa horolezci môžu cítiť tak intenzívne, hovorí Sims. “Držíte pozíciu planku, takže vaše jadro je zapojené, rovnako ako triceps, hrudník a ramená. Potom pridáte kardio aspekt, keď si kolená zatlačíte do hrudníka, čo vás nechá lapať po vzduchu.

Odporúča: