Logo sk.boatexistence.com

Kde šetrí Zaklínač 2?

Obsah:

Kde šetrí Zaklínač 2?
Kde šetrí Zaklínač 2?

Video: Kde šetrí Zaklínač 2?

Video: Kde šetrí Zaklínač 2?
Video: VŠE co je ŠPATNĚ v 2. sérii ZAKLÍNAČE?! 2024, Júl
Anonim

Uložené budú uložené v " :\Program Files (x86)\Steam\userdata\[používateľské id]\20920\remote" Jednoducho skopírujte súbory sem do ":\ Users\[používateľské meno]\My Documents\Witcher 2\gamesaves“a pri spustení novej hry v The Witcher 3 budete mať správnu možnosť importovať uloženie Witchera 2.

Ako môžem použiť Witcher 2 Save?

Pri spustení novej hry The Witcher 2: Assassins of Kings môžete importovať uloženú hru z The Witcher tak, že z hlavnej ponuky vyberiete „Nová hra“a potom „Importovať Witcher 1 Save“.

Kde nájdem súbory na uloženie svojej hry?

Vaše úspory nájdete v adresári AppData\LocalLow. Keď tam budete, zadajte priečinok hry, ktorú ste hrali. Vo vnútri by sa hra Uložiť mala volať SAVE_GAME.

Má Witcher 2 uloženie do cloudu?

Ako je uvedené v komentároch vyššie, ak používate natívnu linuxovú verziu Zaklínača 2, uloženia nájdete buď v: Uloženie na diaľku/cloud: ~/. local/share/Steam/userdata//20920/remote.

Môžete importovať uloženia Witchera 2 do Witcher 3?

The Witcher 3: Wild Hunt je prvou hrou zo série, ktorá prichádza na platformy PlayStation a Nintendo. … Je to tiež prvá nová generácia série, čo znamená, že import uložených peňazí zo Zaklínača 2 je nemožný.

Odporúča: