Vyvoláva vo vás sativa hlad?

Obsah:

Vyvoláva vo vás sativa hlad?
Vyvoláva vo vás sativa hlad?

Video: Vyvoláva vo vás sativa hlad?

Video: Vyvoláva vo vás sativa hlad?
Video: Kozorožec čo vás čaká do konca roka♥️😘 2024, Septembra
Anonim

Viac jedla: Sativas má vyššiu koncentráciu THCV, kanabinoid, ktorý potláča chuť do jedla, zatiaľ čo indicas stimuluje mozog, aby si myslel, že ste hladný.

Vyvoláva u vás sativa hlad?

Je známe, že niektoré druhy kanabisu spôsobujú, že ste hladnejší ako ostatné. Typicky, kmene indica majú tendenciu produkovať najsilnejšie účinky zvýšenej chuti do jedla. … Kmene Sativa majú vyššiu koncentráciu THCV (chemikália, ktorá potláča chuť do jedla).

Po akých kmeňoch nemáte hlad?

Väčšina kmeňov kultivarov konope prirodzene s vysokým obsahom THCV pochádza väčšinou z afrických sativ. Durban Poison – Sativa – THC 17% Africká sativa Landrace s prirodzene sa vyskytujúcou koncentráciou THCV takmer 1%, Durban Poison potláča chuť do jedla a zároveň poskytuje energizujúce a koncentrujúce účinky.

Ako môžem potlačiť chuť do jedla?

Človek môže použiť nasledujúcich desať metód založených na dôkazoch na potlačenie chuti do jedla a vyhýbanie sa prejedaniu:

  1. Jedzte viac bielkovín a zdravých tukov. …
  2. Pite vodu pred každým jedlom. …
  3. Jedzte viac potravín s vysokým obsahom vlákniny. …
  4. Cvičte pred jedlom. …
  5. Pite čaj Yerba Maté. …
  6. Prejdite na horkú čokoládu. …
  7. Jedzte trochu zázvoru. …
  8. Jedzte objemné, nízkokalorické jedlá.

Vyvoláva vo vás Delta 8 hlad?

Chuť do jedla pri používaní Delta-8

Po skromnej porcii produktov vyrobených z konope Delta-8 je bežné pociťovať hlad ako štúdie zistili Deltu -8 byť stimulantom chuti do jedla. … Avšak, Delta-8 THC pôsobí proti tomu u niektorých ľudí a v skutočnosti zvyšuje apetít užívateľa, zatiaľ čo je "vysoký" z Delta-8.

Odporúča: