Logo sk.boatexistence.com

Prečo používať rolovacie chodítko?

Obsah:

Prečo používať rolovacie chodítko?
Prečo používať rolovacie chodítko?

Video: Prečo používať rolovacie chodítko?

Video: Prečo používať rolovacie chodítko?
Video: CS50 2015 - Week 5, continued 2024, Smieť
Anonim

Rollators zlepšujú mobilitu a rýchlosť chôdze. Pretože majú štyri kolesá, rolky vyžadujú riadenie a jednoduché ovládanie ručnej brzdy, čo z nich nemusí robiť tú najlepšiu voľbu pre všetkých používateľov. Rolovacie sedadlo vám poskytuje miesto na sedenie a odpočinok pri dlhších dobrodružstvách.

Kto by nemal používať rolovacie chodítko?

Chodiaci môžu čiastočne podporiť vašu váhu aj pri chôdzi alebo státí. Ak máte problémy s rovnováhou, slabosť v stoji alebo potrebujete pevnú nehybnú oporu, ktorá vám pomôže pri chôdzi, nemali by ste používať rolovač a namiesto toho by ste mali používať chodítko.

Kedy by som mal začať používať rolátor?

Kedy nechať svoje dieťa začať používať detské chodítko

Chodítka sú zvyčajne určené pre deti vo veku od 4 až 16 mesiacovOkrem toho dieťa potrebuje, aby dokázalo celkom pevne držať hlavu hore a aby sa chodidlá dotýkali podlahy, keď sú umiestnené v chodítku, aby ho mohlo používať.

Je chôdza s rolátorom dobré cvičenie?

Zaradiť tento do zoznamu môže znieť hlúpo, no napriek tomu je to nevyhnutné. Nikdy nezabúdajte, že chôdza sama o sebe je skvelé cvičenie Keďže chodúľky a rolky majú ľuďom pomáhať chodiť bez pádu, mali by sa používať práve na to!

Aká je výhoda používania chodítka?

Chodítko vám pomôže poskytnúť stabilitu a podporu a umožní vám zachovať si obmedzenia týkajúce sa nosenia pri chôdzi Po chorobe alebo zranení, ktoré si vyžaduje dlhší čas odpočinku na lôžku a zotavenie sa môže mať slabosť v jednej alebo oboch nohách. Vaša rovnováha môže byť ovplyvnená aj po odpočinku na lôžku.

Odporúča: