Logo sk.boatexistence.com

Môžu čarodejníci uzatvárať zmluvy s bohmi?

Obsah:

Môžu čarodejníci uzatvárať zmluvy s bohmi?
Môžu čarodejníci uzatvárať zmluvy s bohmi?

Video: Môžu čarodejníci uzatvárať zmluvy s bohmi?

Video: Môžu čarodejníci uzatvárať zmluvy s bohmi?
Video: 3 ноября дьявольский день не смотрите в зеркало. Народные приметы и календарь 2024, Smieť
Anonim

Neexistujú žiadne pravidlá pre pakty V 3.5 neexistujú žiadne pravidlá pre čarodejníkov uzatvárajúcich zmluvy. O tom, že či už černokňažníci alebo ich predkovia mali v určitom okamihu nejaké do činenia so zlými outsidermi, sú nejaké chmýří, ale pakty jednoducho nie sú mechanicky súčasťou triedy 3,5 čarodejníkov.

Môžu čarodejníci slúžiť bohom?

Niektorí bohovia môžu v skutočnosti chcieť čarodejníkov, ale vo všeobecnosti uprednostňujú clerics, aby inšpirovali masy a nechali akolytov vykonávať rituály a služby. Ale nebol by to šok, keby niektorí bohovia, ako napríklad Odin, vzali nejakého smrteľníka a uzavreli s ním pakt, aby pomohli oddialiť Ragnarock.

S čím môžu čarodejníci uzatvárať zmluvy?

Pakt s entitami hlbokého mora. Pakt so silným živelným džinom. Zmluva uzavretá s nemŕtvym stvorením, akým je staroveký upír Strahd von Zarovich. V príručke hráča sú uvedené tri možnosti pre tento typ paktu.

Môže byť patrón čarodejníka Bohom 5e?

Váš čarodejník má moc, akú má on alebo ona, má rovnakého patróna ako vždy, doslova sa nič nemení. Bohovia môžu mať čarodejníkov.

Môže mať čarodejník dva pakty?

Nie, ak majú rôzne typy paktov. Neexistujú žiadne pravidlá na to, aby ste čarodejníkovi dali viac ako jedného patróna Ale ak by ste chceli definovať svoju patronát tak, že máte viac ako jedného patróna rovnakého typu (dvaja diabli pre diabolského patróna z iného sveta, napr. napríklad), váš DM to môže považovať za prijateľné.

Odporúča: