Logo sk.boatexistence.com

Odkiaľ je kenzie Wheeler na hlase?

Obsah:

Odkiaľ je kenzie Wheeler na hlase?
Odkiaľ je kenzie Wheeler na hlase?

Video: Odkiaľ je kenzie Wheeler na hlase?

Video: Odkiaľ je kenzie Wheeler na hlase?
Video: Drake Milligan is Called 'The New Elvis of Country' With "Sounds Like Something I'd Do" | AGT 2022 2024, Smieť
Anonim

Umelec country hudby a rodák z Doveru Kenzie Wheeler nedávno podpísal zmluvu s Five 5 Management, ktorú vedie ďalší rodák z Cliffa Browna. Wheeler sa nedávno dostal do svetiel národných reflektorov druhým miestom v relácii NBC The Voice, ale jeho hudobná kariéra siaha až do jeho rodného mesta.

Dostal Kenzie Wheeler z The Voice zmluvu na nahrávanie?

Druhý víťaz 20. sezóny The Voice Kenzie Wheeler oznámil, že podpísal nahrávaciu zmluvu s Five 5 Studios. Speváčka tímu Kelly Clarkson na sociálnych sieťach prezradila: „S radosťou môžem povedať, že som oficiálne podpísal zmluvu s @five5studios!

Koľko rokov má Kenzie na The Voice 2021?

Kenzie Wheeler z tímu Kelly sa uchádza o víťazstvo v The Voice. 22-ročný z Doveru na Floride si získal divákov pre svoj klasický country tón.

Kto vyhral The Voice 2021 Kenzie Wheeler?

Finále 20. sezóny The Voice: Víťaz Cam Anthony porazil Kenzieho Wheelera, ale fanúšikovia tvrdia, že Victor Solomon bol „okradnutý“| MEAWW.

Aké miesto získala Kenzie Wheeler vo svojom hlase?

Umelkyňa country hudby a rodáčka z Doveru Kenzie Wheeler nedávno podpísala zmluvu s Five 5 Management, ktorú vedie ďalší rodák z oblasti Cliff Brown. Wheeler sa nedávno dostal do svetiel národných reflektorov s druhým miestom v The Voice od NBC, ale jeho hudobná kariéra siaha až do jeho rodného mesta.

Odporúča: