Aký je rozdiel medzi rdx a mdx?

Obsah:

Aký je rozdiel medzi rdx a mdx?
Aký je rozdiel medzi rdx a mdx?

Video: Aký je rozdiel medzi rdx a mdx?

Video: Aký je rozdiel medzi rdx a mdx?
Video: 😤 Чем новее, тем хуже. Это касается и 3,5-литрового V6 для Honda и Acura 2024, Október
Anonim

Aký je rozdiel medzi Acura MDX a Acura RDX? Aj keď sú obe SUV klasifikované ako luxusná doprava, líšia sa veľkosťou. Acura RDX je luxusný kompaktný crossover s piatimi sedadlami. Luxusná stredne veľká Acura MDX je vhodnejšia pre rodiny s radom sedadiel navyše.

Čo je lepšie RDX alebo MDX?

Štandardne je RDX efektívnejšia možnosť. Získate 22 mpg mesto a 28 mpg diaľnica v porovnaní s 20 mpg mesto a 27 mpg diaľnica s MDX. Máte záujem o upgrady? MDX aj RDX ponúkajú Super-Handling All-Wheel Drive™ (SH-AWD®).

Čo znamená RDX a MDX?

Registrovaný člen. Podľa spoločnosti Acura RLX znamená Refined LuXury a MDX znamená Multi-Dimensional luXury, takže je logické, že RDX znamená Refined-Dimensional luXury.

Čo stojí viac Acura RDX alebo MDX?

Acura MDX: Cena a balíčky. Keď porovnáte RDX vs. MDX z hľadiska počiatočnej ceny, uvidíte základný balík RDX Inline-4 FWD začína na $38, 200 MSRP, zatiaľ čo zostava MDX, ktorá stojí môžete o niečo viac s jeho štandardným balíkom MDX s FWD od 44 500 USD za štandardný základný balík.

Stojí Acura RDX za tie peniaze?

Acura RDX 2021 je dobre zaoblené luxusné kompaktné SUV, ktoré ponúka skvelú hodnotu. …Ak však uprednostňujete mohutný výkon motora pre svoje luxusné SUV, lepšie možnosti nájdete u konkurentov ako BMW X3 alebo Audi Q5.

Odporúča: