Logo sk.boatexistence.com

Kedy jesť amalaki?

Obsah:

Kedy jesť amalaki?
Kedy jesť amalaki?

Video: Kedy jesť amalaki?

Video: Kedy jesť amalaki?
Video: Tajomstvá zdravia 223. - Kedy jesť 2024, Smieť
Anonim

Najlepší čas na konzumáciu amly je skoré ráno, najmä počas zimy, keď teplota klesá. Okrem čistenia hrubého čreva odstraňuje prebytočné toxíny z tela a je bohatým zdrojom prírodného vitamínu C a vápnika. Je známe, že Amla je účinná aj proti lupinám a iným problémom starostlivosti o pleť.

Kedy mám užiť Amalaki?

Amalaki je známe pre svoju imunitu a účinky proti starnutiu a je výborným doplnkom počas jesennej a zimnej sezóny. Podľa ajurvédy je jeseň a začiatok zimy charakterizovaný Vata Dosha.

Môžeme jesť amlu na prázdny žalúdok?

Áno, Amla sa môže jesť na lačný žalúdok. Má silné antioxidačné vlastnosti, je bohatý na vitamín C a vlákninu a má vysoký obsah vlhkosti.

Môžeme ráno jesť amlu?

Amla je nabitá chrómom, ktorý pomáha znižovať zlý cholesterol a tiež pomáha stimulovať produkciu inzulínu, čím znižuje hladinu glukózy v krvi diabetikov. Pitie šťavy z amly každé skoro ráno alebo keď je krvný tlak zvýšený, tiež pomáha udržiavať hladinu krvného tlaku pod kontrolou.

Čo sa stane, ak budete denne jesť amlu?

Pravidelný príjem amly vedie nielen k zdravej a žiarivej pleti, ale tiež zlepšuje zrak, posilňuje imunitný systém a reguluje hladinu cukru a lipidov v krvi. Jedzte ako murabba, kyslé uhorky alebo cukríky; ale konzumujte ho denne.

Odporúča: