Logo sk.boatexistence.com

Neruší príjem záruka?

Obsah:

Neruší príjem záruka?
Neruší príjem záruka?

Video: Neruší príjem záruka?

Video: Neruší príjem záruka?
Video: ⚡️ Я НЕ СДАМСЯ! AMAZON 2.0 | Интернет магазин с нуля - Часть 3 2024, Smieť
Anonim

Zruší nasávanie studeného vzduchu moju továrenskú záruku? Nie … Tieto práva sú chránené zákonom o záruke na spotrebiteľské produkty z roku 1975 (označovaný aj ako zákon o záruke Magnuson-Moss). Záruka je záruka alebo prísľub výrobcu a pri predaji ako nový je k jeho produktu bezplatne priložený.

Zrušuje nasávanie studeného vzduchu záruku Ram?

Skrátka nie; záruka na váš 2019 Ram 1500 Classic nebude zrušená inštaláciou systému nasávania studeného vzduchu Airaid MXP so suchým filtrom SynthaMaxAR301-277. Produkty aftermarket nerušia vašu záruku, pretože ste chránení tým, čo sa nazýva Federal Magnusson-Moss Warranty Act.

Neruší K&N CAI záruku?

- ZRUŠÍ POUŽÍVANIE NÁHRADNÉHO SYSTÉMU NASÁVANIA VZDUCHU K&N® MOJU VÝROBNÚ ZÁRUKU? Nie. … Systémy nasávania studeného vzduchu K&N® umožňujú zvýšené prúdenie vzduchu do vášho motora, čo vedie k zvýšeniu výkonu a krútiaceho momentu.

Ráta sanie záruka Honda?

V tomto scenári budete musieť zaplatiť za opravy vykonané na vozidle. Ak sa ukáže, že nainštalovaný komponent bol chybný, predajca alebo výrobca si uplatní právo odmietnuť pokrytie tohto konkrétneho komponentu. Takže jednoduchá inštalácia náhradných dielov úplne nezruší vašu záruku Honda

Čo môže zrušiť záruku?

Nižšie sú uvedené niektoré z najbežnejších dôvodov, prečo obchodníci rušia platnosť záruk:

  • Záručná doba uplynula.
  • Chyba alebo časť nie sú zahrnuté.
  • Zlyhanie produktu je spôsobené nesprávnym používaním alebo nedostatočnou údržbou.
  • Vykonali ste významné zmeny produktu, ktoré ovplyvnili jeho výkon.

Odporúča: