Logo sk.boatexistence.com

Môžete získať edíciu Bedrock na PC?

Obsah:

Môžete získať edíciu Bedrock na PC?
Môžete získať edíciu Bedrock na PC?

Video: Môžete získať edíciu Bedrock na PC?

Video: Môžete získať edíciu Bedrock na PC?
Video: Fawemex | Tutorial | Ako získať zadarmo MC Win 10 Edíciu | CZ/SK | 100% funkčné 2024, Smieť
Anonim

„Minecraft: Bedrock Edition“je hrateľné na počítačoch so systémom Windows 10, Xbox One a Series S/X, Nintendo Switch, PlayStation 4 a PlayStation 5, iOS a iPadOS zariadenia, a zariadenia so systémom Android. Ak hráte „Minecraft: Bedrock Edition“, môžete si pridať priateľov a hrať s nimi na akomkoľvek inom systéme.

Môžete získať Bedrock Edition na PC zadarmo?

Ak už máte kópiu klasického Minecraftu (zakúpenú pred 19. októbrom 2018 XResearchsource), môžete si bezplatne stiahnuť edíciu Bedrock Edition (predtým známa ako edícia „Windows 10“) Minecraftu. Ak vlastníte kópiu Minecraft na Macu, môžete si bezplatne stiahnuť Bedrock Edition of Minecraft na PC.

Dá sa Minecraft Bedrock stiahnuť na PC?

Ak si chcete stiahnuť Minecraft do svojho PC, otvorte Microsoft Store … Stiahne sa verzia hry Bedrock, ktorá vám umožní hrať s ostatnými používateľmi Bedrocku. Môžete si tiež stiahnuť bezplatnú skúšobnú verziu z Windows Store, ak sa chcete rozhodnúť, či si vyberiete Bedrock alebo Java Edition.

Ako si stiahnem základňu, ak ju už vlastním?

Pomocou svojho konta Microsoft sa prihláste do obchodu Microsoft Store na svojom počítači. Kliknite na tri bodky v obchode Microsoft Store vedľa svojej profilovej fotky. Prejdite do Mojej knižnice. Ak už hru vlastníte, môžete si ju odtiaľ stiahnuť.

Môžu Java a bedrock hrať spolu?

Áno, „Minecraft“je multiplatformný – tu je návod, ako hrať s priateľmi na akomkoľvek systéme. … Ak hráte „Minecraft: Bedrock Edition“, môžete hrať s prehrávačmi Windows, PlayStation, Xbox, Switch a smartfónmi. Ak hráte „Minecraft: Java Edition“, môžete hrať s prehrávačmi Windows, Mac a Linux

Odporúča: