Logo sk.boatexistence.com

Kedy užívať nimesulid?

Obsah:

Kedy užívať nimesulid?
Kedy užívať nimesulid?

Video: Kedy užívať nimesulid?

Video: Kedy užívať nimesulid?
Video: Kedy užívať BCAA? | GymBeam | Fitness Academy 2024, Jún
Anonim

Nimesulid 100 mg tableta by sa mala užívať s jedlom Predídete tak žalúdočnej nevoľnosti. Vo všeobecnosti by ste sa mali pokúsiť použiť najmenšie množstvo potrebné na kontrolu vašich symptómov na čo najkratší čas. Tento liek by ste mali užívať pravidelne, kým ho potrebujete.

Kedy treba užívať nimesulid?

Nimesulid 100 m tableta sa má užívať s jedlom, zabráni žalúdočnej nevoľnosti. Za normálnych okolností by sa osoba mala pokúsiť použiť malé množstvo nimesulidu na kontrolu symptómov na čo najkratší čas. Normálna a zvyčajná dávka nimesulidu je 100 mg dvakrát denne.

Môžem užívať nimesulid nalačno?

Vždy užívajte Nimesulid spolu s jedlom alebo ihneď po jedle. Neužívajte nalačno.

Je nimesulid škodlivý?

Nimesulid musí byť celosvetovo stiahnutý z dôvodu závažného poškodenia pečene. Nimesulid vystavuje pacientov smrteľnému poškodeniu pečene. Ak je potrebný nesteroidný protizápalový liek, je lepšie použiť liek s priaznivým pomerom prínosu a poškodenia, ako je ibuprofén.

Ako rýchlo funguje nimesulid?

Nimesulid účinkuje rýchlo s okamžitým nástupom účinku pri perorálnom podaní Dokáže účinne znížiť bolesť alebo horúčku do 15 minút po užití lieku. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov by sa mal užívať s jedlom alebo mliekom, aby sa znížilo riziko žalúdočnej nevoľnosti. Na dosiahnutie najlepších výsledkov užívajte tento liek tak, ako vám predpísal váš lekár.

Odporúča: