Logo sk.boatexistence.com

Funguje bio čistenie?

Obsah:

Funguje bio čistenie?
Funguje bio čistenie?

Video: Funguje bio čistenie?

Video: Funguje bio čistenie?
Video: JLM Turbo Cleaner - TOP prípravok na čistenie turba 2024, Smieť
Anonim

Funguje BIO-CLEAN? BIO-CLEAN je vysoko účinný čistič kanalizácie a kanalizácie vyrobený z baktérií a enzýmov. Keď BIO-CLEAN nalejete do vášho vodovodného potrubia, prirodzené baktérie rozožierajú odpad, ktorý spôsobuje upchávanie alebo pomalý odtok.

Ako rýchlo funguje Bio-Clean?

Väčšina ľudí používajúcich Bio-Clean zaznamená zlepšenie do jedného alebo dvoch dní. Výsledky však môžu trvať jeden až tri týždne. Bio-Clean je k dispozícii v 2-librovej nádobe, ktorá spracuje 1 000 galónov.

Ako často by som mal používať Bio-Clean?

Aplikujte Bio-Clean raz za mesiac. Použite ½ šálky pre 3 osoby alebo menej v domácnosti alebo ¾ šálky pre 4 alebo viac osôb. Zmiešajte so 4 litrami teplej vody.

Funguje Bio-Clean v stojatej vode?

Bio- Clean by sa mal pred aplikáciou zmiešať s teplou (nie horúcou) vodou a nechať postáť 20 minút. Bio-Clean sa musí použiť vtedy, keď šesť až osem hodín nebude vytekať žiadna voda. Čas spať alebo pred odchodom do práce je ideálny čas.

Môžete použiť Bio-Clean na toalete?

Najlepšie funguje zmiešanie Bio-Clean s teplou vodou. … Toalety: Zmiešajte 2 polievkové lyžice Bio-Clean s 2 litrami vody Nalejte zmes do toalety, potom pridajte 2 litre čistej vody do misky, aby ste vytlačili viac produktu z toalety a do kanalizačné vedenie. Nesplachujte niekoľko hodín.

Odporúča: