Logo sk.boatexistence.com

Je kyslá kapusta dobrá pre vašu pečeň?

Obsah:

Je kyslá kapusta dobrá pre vašu pečeň?
Je kyslá kapusta dobrá pre vašu pečeň?

Video: Je kyslá kapusta dobrá pre vašu pečeň?

Video: Je kyslá kapusta dobrá pre vašu pečeň?
Video: Когда лень лепится с варениками - всегда готовлю так! ХИТРОСТЬ как из МАКАРОН приготовить ужин. 2024, Smieť
Anonim

Rovnaké „dobré“chrobáky, ktoré si vychutnávate vo svojom jogurte, kapuste a kefíre, ktoré podporujú hladké trávenie a posilňujú imunitný systém, môžu tiež pomáhať znižovať hromadenie tuku v pečeni. Je čas pridať fermentované potraviny na zoznam položiek, ktoré sú dobré pre pečeň!

Je v poriadku jesť kyslú kapustu každý deň?

Pravidelná konzumácia kyslá kapusta vám môže pomôcť schudnúť a udržať si váhu Je to čiastočne preto, že kyslá kapusta, ako väčšina zeleniny, má nízky obsah kalórií a vysoký obsah vlákniny. Diéty s vysokým obsahom vlákniny vás zasýtia na dlhšie, čo vám môže pomôcť prirodzene znížiť počet kalórií, ktoré denne zjete (38, 39, 40, 41).

Je kyslá kapusta škodlivá pre obličky?

Väčšina amerických diét už obsahuje príliš veľa sodíka a začlenenie porcií kyslej kapusty s vysokým obsahom sodíka do vášho dňa vám nepomôže. Príliš veľa sodíka vo vašej strave môže viesť k zvýšenému riziku srdcových chorôb, mŕtvice, obličiek choroba a kongestívneho zlyhania srdca.

Pomáhajú fermentované potraviny pečeni?

Kombucha je fermentovaný čaj. Hoci je potrebný ďalší výskum, štúdie na zvieratách a v skúmavkách zistili, že môže pomôcť chrániť pečeň, znížiť hladinu cukru v krvi a znížiť hladinu cholesterolu a triglyceridov.

Je kapusta dobrá na pečeň a obličky?

Kapusta s vysokým obsahom vitamínu K, vitamínu C a vlákniny je tiež dobrým zdrojom vitamínu B6 a kyseliny listovej Nízky obsah draslíka a nízka cena, je to cenovo dostupný doplnok obličková diéta. Surová kapusta je skvelým doplnkom k dialyzačnej diéte ako kapustový šalát alebo poleva na rybie tacos.

Odporúča: