Logo sk.boatexistence.com

Má Alderney letisko?

Obsah:

Má Alderney letisko?
Má Alderney letisko?

Video: Má Alderney letisko?

Video: Má Alderney letisko?
Video: Island Hopping | Aurigny Dornier 228NG Review | Southampton to Alderney to Guernsey 2024, Smieť
Anonim

Letisko Alderney (IATA: ACI, ICAO: EGJA) je jediné letisko na ostrove Alderney, Guernsey. Letisko Alderney, postavené v roku 1935, bolo prvým letiskom na Normanských ostrovoch.

Ako sa dostanem do Alderney z Veľkej Británie?

Lety do Alderney

Letenie do Alderney je jednoduché s vysokou frekvenciou spoločnosti Aurigny, dennými priamymi službami zo Southamptonu a Guernsey. Návštevníci môžu tiež letieť na Guernsey z Bristolu, East Midlands, Grenoble, Leeds Bradford, London Gatwick, London Stansted, Manchester a Norwich a letieť do Alderney.

Ako sa dostanem z Guernsey do Alderney?

Ako sa dostať z Guernsey do Alderney: Na Alderney môžete letieť z Guernsey za 20 minút pomocou Aurigny Air ServicesPrípadne môžete cestovať trajektom z prístavu St Peter so spoločnosťou Little Ferry Company, ktorá v lete ponúka dennú dopravu s dobou jazdy približne 60 minút.

Môžete letieť na Guernsey?

Leťte na GuernseyKeď sa nás netýkajú súčasné cestovné obmedzenia, množstvo leteckých spoločností prevádzkuje lety na Guernsey z regionálnych a medzinárodných letísk po celom Spojenom kráľovstve vrátane Londýna Gatwick, Manchestru, East Midlands, Birmingham, Bristol, Southampton a ďalšie.

Koľko letísk je na Guernsey?

Letisko 2 na Guernsey.

Odporúča: