Logo sk.boatexistence.com

Čo je tapiséria inc?

Obsah:

Čo je tapiséria inc?
Čo je tapiséria inc?

Video: Čo je tapiséria inc?

Video: Čo je tapiséria inc?
Video: Baby Shark Dance | #babyshark Most Viewed Video | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children 2024, Smieť
Anonim

Tapisry, Inc. je americká nadnárodná luxusná módna holdingová spoločnosť. Sídli v New Yorku a je materskou spoločnosťou troch veľkých značiek: Coach New York, Kate Spade New York a Stuart Weitzman. Pôvodný názov Coach, Inc., firma zmenila svoj názov na Tapisérie 31. októbra 2017.

Čo robí spoločnosť Tapisérie?

Tapisry, Inc., predtým Coach, Inc., je dizajnový dom luxusných doplnkov a lifestylových kolekcií. Ponuka produktov spoločnosti využíva rad koží, látok a materiálov. Medzi značky spoločnosti patria Coach, Kate Spade a Stuart Weitzman.

Aké značky Tapestry vlastní?

Tapisérie je popredný svetový dom značiek. Spájame kúzlo Coach, Kate Spade New York a Stuart Weitzman Staviame na našich schopnostiach svetovej triedy, smelo plníme naše ciele v oblasti podnikovej zodpovednosti a využívame naše silné stránky z finančnej sily k digitálnej odbornosti.

Je tapiséria Inc dobrou investíciou?

Metriky hodnotenia ukazujú, že Tapestry, Inc. môže byť podhodnotená. Jeho Skóre hodnoty B naznačuje, že by to bola dobrá voľba pre hodnotových investorov. Finančné zdravie a vyhliadky rastu TPR dokazujú jej potenciál prekonať trh.

Prečo si Coach zmenil názov na Tapisérie?

Resnick povedal, že názov Tapestry bol vybraný čiastočne pretože je odrazom histórie a dedičstva značiek Coach, Kate Spade a Stuart Weitzman. Je to tiež hra s módou, „spájanie značiek, aby vzniklo niečo krásne.“

Odporúča: