Logo sk.boatexistence.com

Kedy je sériový podnikateľ?

Obsah:

Kedy je sériový podnikateľ?
Kedy je sériový podnikateľ?

Video: Kedy je sériový podnikateľ?

Video: Kedy je sériový podnikateľ?
Video: Žiješ v toxickom vzťahu? 2024, Smieť
Anonim

Sériový podnikateľ založí niekoľko podnikov jeden po druhom, namiesto toho, aby začal jeden podnik a sústredil sa naň mnoho rokov ako typický podnikateľ. Sérioví podnikatelia môžu predať svoje podniky po dosiahnutí určitej úrovne zrelosti.

Čo sa považuje za sériového podnikateľa?

Sériový podnikateľ je niekto, kto je výnimočne kreatívny v prinášaní nových podnikateľských nápadov a tvrdo na nich pracuje na založení nového podniku.

Kto je príkladom sériového podnikateľa?

Existuje niekoľko významných príkladov sériových podnikateľov; vezmite si napríklad Steve Jobs (Apple, NeXT, Pixar, Apple) alebo Elona Muska (Zip2, PayPal, SpaceX, Tesla, SolarCity). Jobs a Musk majú tiež spoločné to, že obaja riadili niektoré z týchto podnikov súčasne, nie jeden po druhom.

Kto je svetoznámy sériový podnikateľ?

Warren Buffett Sérioví podnikatelia majú niečo v génoch. Warren Buffett sa nelíšil od obyčajného 11-ročného chlapca, až na to, že svoje prvé akcie si kúpil práve v tomto veku. Tiež známy ako „Oracle of Omaha“, je jedným z najúspešnejších investorov a zároveň jedným z najbohatších na svete.

Je Oprah sériový podnikateľ?

Mnoho ľudí možno pozná Oprah Winfrey ako moderátorku televíznej talkshow, no v skutočnosti je jednou z najúspešnejších svetových podnikateľiek v oblasti seriálov Jej obchodné portfólio zahŕňa televíznu a filmovú produkciu spoločnosť, vydávanie časopisov, online médiá a káblové stanice.

Odporúča: