Logo sk.boatexistence.com

Prečo je moje čelné sklo rozmazané?

Obsah:

Prečo je moje čelné sklo rozmazané?
Prečo je moje čelné sklo rozmazané?

Video: Prečo je moje čelné sklo rozmazané?

Video: Prečo je moje čelné sklo rozmazané?
Video: ПОЧЕМУ Я ЖДУ L4D3 2024, Smieť
Anonim

Častým dôvodom, prečo vaše stierače predného skla môžu rozmazávať vodu, je opotrebované lišty stieračov Lišty stieračov sú vyrobené z mäkkej gumy, takže sa časom nevyhnutne opotrebujú a potrebujú výmenu. … Najprv si skúste dôkladne vyčistiť čelné sklo – špina a špina môžu v skutočnosti spôsobiť nepríjemné šmuhy a šmuhy.

Ako sa zbavíte zašpineného čelného skla?

Dôkladne vyčistite – na čistenie líšt stieračov môžete použiť citrón prekrojený na polovicu. Na čistenie obrazovky môžete použiť lakový benzín na handričku, ale nepoužívajte ho na lak. Použitie liehu priamo na okraj čepele môže tiež pomôcť znížiť šmuhy na čelnom skle.

Ako zastavím škrípanie čelného skla?

Najlepší spôsob, ako predísť pískaniu stieračov predného skla, je pravidelne utierať lišty stieračov octom, aby ste predišli hromadeniu prachu alebo inej kontaminácii. Stačí namočiť bavlnenú handričku do octu a pretrieť. Na čistenie stieračov čelného skla môžete použiť aj sódu bikarbónu zmiešanú s vodou.

Môžete použiť wd40 na lišty stieračov?

Nastriekajte trochu WD-40 na celé čelné sklo a čepele. A utrite handrou. Všetky zvyšky sa v okamihu odstránia. Tip: Zakryte auto, keď je zaparkované.

Ako stíšim lišty stieračov?

Vyčistite lišty stieračov teplou vodou, sódou bikarbónou a tekutým mydlom na umývanie riadu Zmiešajte vodu, sódu bikarbónu a mydlo vo vedre alebo miske. Do zmesi namočte mäkkú handričku a jemne ňou prejdite po čepeľach. Toto môže byť všetko, čo potrebujete na stlmenie stieračov.

Odporúča: