Logo sk.boatexistence.com

Existuje také slovo ako distribuovať?

Obsah:

Existuje také slovo ako distribuovať?
Existuje také slovo ako distribuovať?

Video: Existuje také slovo ako distribuovať?

Video: Existuje také slovo ako distribuovať?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Dedič ; osoba oprávnená podieľať sa na rozdelení majetku. Tento výraz sa používa na označenie jednej z osôb, ktorá má podľa zákona o rozdeľovaní majetku nárok na osobný majetok. V otroctve hnuteľného majetku je zotročenou osobou zákonne prevedený osobný majetok (hnuteľný majetok) majiteľa otroka. V ekonómii pojem de facto otroctvo opisuje podmienky neslobodnej práce a nútenej práce, ktoré väčšina otrokov znáša. https://en.wikipedia.org › wiki › Slavery

Otroctvo – Wikipedia

toho, kto je mŕtvy intestate.

Aká je definícia distribútora?

Distribuent je váš zákonný dedič, ktorý podľa zákona zdedí váš majetok, ak nemáte platný závet. Distribútor môže byť označovaný aj ako „dedič zo zákona“alebo „bližší príbuzný“. … V New Yorku, keď preveríte závet, ste povinní dať oznámenie adresátom zosnulej osoby.

Je to distribuované alebo distribuované?

sloveso (používané s predmetom), distribuované, distribuované. deliť a rozdávať v podieloch; vysporiadať sa; prideliť. rozptýliť sa priestorom alebo oblasťou; šírenie; rozptyl.

Ako sa píše Distributees?

Ak zosnulý opustí manžela/manželku a deti, manžel/manželka a deti sa považujú za distribútorov. Ak však existuje iba manžel/manželka a žiadne deti, je manžel/manželka jediným príjemcom. Naopak, ak sú deti a nie sú tam manželia, deti sú distribuovanými osobami.

Čo znamená Distributee of decedent?

„distribútor“je niekto, kto má nárok na príjem peňazí alebo majetku z majetku.

Odporúča: