Logo sk.boatexistence.com

Malo by byť gazpacho hladké alebo hrubé?

Obsah:

Malo by byť gazpacho hladké alebo hrubé?
Malo by byť gazpacho hladké alebo hrubé?

Video: Malo by byť gazpacho hladké alebo hrubé?

Video: Malo by byť gazpacho hladké alebo hrubé?
Video: Два посола рыбы. Форель. Быстрый маринад. Сухой посол. Сельдь. 2024, Smieť
Anonim

Konzistencia by mala byť ako veľmi hustá smotana alebo veľmi riedka majonéza. Podľa chuti pridajte ešte trochu octu a/alebo soli. Polievku chladte aspoň 2 hodiny, aby sa rozvinula chuť. 4.

Ako má chutiť gazpacho?

V dnešnej verzii nájdete veci ako paradajky, cesnak, olivový olej, voda, ocot, cibuľa, uhorky a zelené papriky, všetko tepelne neupravené. … Keďže paradajka je hviezdou show, vaše gazpacho bude chutiť tomato-y, ale aj veľmi osviežujúce, pretože obsahuje prísady ako uhorka.

Ako opravíte gazpacho?

Ak sa pyré nerobí dobre, pridajte troška vody, aby ste veci pohli. Ak je príliš riedke, pridajte viac zeleniny alebo… Správne, pridajte chlieb. Ak chcete gazpacho zahustiť, pridajte trochu chleba a pokračujte v mixovaní, kým nedosiahne požadovanú konzistenciu.

Prečo je chlieb v gazpacho?

Paradajky: Rómske paradajky alebo to, čo tu v Španielsku nazývame „vetvové paradajky“(stredné okrúhle paradajky s mäkkou šupkou na viniči), sú štandardom pre tradičné gazpacho. … Chlieb: Zvyšky bieleho chleba sú kľúčom k štruktúre autentického gazpacho, pomáha ho mierne zahustiť a dochutiť.

Ako sa podáva gazpacho?

Výsledná hustá textúra premení toto jedlo na dip a nie na polievku. Aj keď sa stále môže servírovať v miske, neodporúča sa piť, ale jesť s chlebom alebo pomocou lyžice, vďaka čomu je salmorejo ideálne pre protokol zdieľania tapas.

Odporúča: