Logo sk.boatexistence.com

Sú pece Falcon pyrolytické?

Obsah:

Sú pece Falcon pyrolytické?
Sú pece Falcon pyrolytické?

Video: Sú pece Falcon pyrolytické?

Video: Sú pece Falcon pyrolytické?
Video: Pawn Stars: Falcon Mummy | History 2024, Júl
Anonim

Sporák Falcon Professional+ FXP 90 cm na dva druhy paliva je vybavený jednou priestrannou multifunkčnou rúrou plus 5 plynovými horákmi vrátane viackruhového horáka, grilovacej platne v štýle Teppanyaki a kolísky wok. Navyše obsahuje aj pyrolytické čistenie, takže čistenie rúry nebolo nikdy jednoduchšie.

Stojí za to pyrolytické pece?

"Rúra s funkciou pyrolytického čistenia uľahčí čistenie vašej rúry," hovorí odborníčka na kuchyňu z CHOICE Fiona Mair. „Keďže väčšina rúr má gril vo vnútri rúry, ak grilujete a pečiete veľa mäsa a zeleniny, určite by ste mali zvážiť rúru s touto funkciou.“

Aký je rozdiel medzi katalytickými a pyrolytickými pecami?

Pyrolytické pece sú jednoduchšie na používanie a efektívnejšie ako katalytické pece, ale v prvom rade sú drahšie. Katalytické pece neabsorbujú cukor, preto sú vhodné pre kuchárov, ktorí nepečú koláče príliš často. Nečakajte dokonalé vyčistenie. Rúry na čistenie parou sú ekologické a spotrebujú málo energie.

Ako dlho vydržia pyrolytické rúry?

V závislosti od značky a modelu bude mať rúra pyrolytické nastavenie alebo cyklus (niekedy viacnásobný), ktorý by mal zamknúť dvierka a bežať kdekoľvek od 90 minút do troch hodín.

Kde sa vyrábajú spotrebiče Falcon?

S využitím viac ako 187-ročných výrobných skúseností je každý sporák Falcon vyrobený v Royal Leamington Spa Warwickshire, Spojené kráľovstvo, na tom istom mieste, kde bol vyrobený úplne prvý Kitchener.

Odporúča: