Logo sk.boatexistence.com

Čo je v štátnom parku Custer?

Obsah:

Čo je v štátnom parku Custer?
Čo je v štátnom parku Custer?

Video: Čo je v štátnom parku Custer?

Video: Čo je v štátnom parku Custer?
Video: Почему Новгород называли Господином, а Киев Матерью городов Русских? 2024, Smieť
Anonim

Custer State Park je štátny park v Južnej Dakote a rezervácia divokej zveri v Black Hills, Spojené štáty americké. Park je najväčším a prvým štátnym parkom v Južnej Dakote, pomenovaný po podplukovníkovi Georgovi Armstrongovi Custerovi.

Čo je známy štátny park Custer?

Custer State Park je známy svojimi stádami bizónov, ďalšou divočinou, scénickými cestami, historickými miestami, návštevníckymi centrami, rybárskymi jazerami, rezortmi, kempingmi a interpretačnými programami.

Čo je vnútri Custer State Park?

V Custer State Park sú štyri chaty ( Blue Bell Lodge, Sylvan Lake Lodge, State Game Lodge a Creekside Lodge) a deväť kempingov. Sylvan Lake Lodge a State Game Lodge sú zďaleka najkrajšie miesta na pobyt v parku.

Oplatí sa vidieť Custer State Park?

Na rozdiel od iných štátnych parkov je v Štátnom parku Custer veľa vecí, vďaka ktorým sa oplatí navštíviť ho pre každého. Vďaka príležitostiam na scénické jazdy, pozorovanie divokej zveri, turistiku, rybolov, člnkovanie, kempovanie a dokonca aj dobré jedlo si v Custer State Park skutočne nájde niečo pre každého.

Ako dlho trvá cesta autom do štátneho parku Wildlife Loop Custer?

Take it easy

Pre vašu bezpečnosť a bezpečnosť zvierat si prosím vyhraďte dostatok času na cestovanie bezpečnou rýchlosťou – vo všeobecnosti 25 míľ za hodinu alebo pomalšie. Pri plánovaní počítajte s časom cesty kdekoľvek od jednej do dvoch hodín na dokončenie cyklu.

Odporúča: