Logo sk.boatexistence.com

Nemôžete dostať bezdušovú pneumatiku na ráfik?

Obsah:

Nemôžete dostať bezdušovú pneumatiku na ráfik?
Nemôžete dostať bezdušovú pneumatiku na ráfik?

Video: Nemôžete dostať bezdušovú pneumatiku na ráfik?

Video: Nemôžete dostať bezdušovú pneumatiku na ráfik?
Video: ваше кровяное давление может упасть во время просмотра этого видео 2024, Smieť
Anonim

Pri bezdušových pneumatikách je najpravdepodobnejšia vec, že beads pneumatiky Beads Tire beads je označenie pre okraj pneumatiky, ktorý sedí na kolese Kolesá pre automobily, bicykle atď. sú vyrábané s malou štrbinou alebo drážkou, do ktorej je uložená pätka pneumatiky. Keď je pneumatika správne nahustená, tlak vzduchu v pneumatike udržuje pätku v tejto drážke. https://en.wikipedia.org › wiki › Tire_bead

Plášť pneumatiky - Wikipedia

nie sú dole v ráfiku po celej dĺžke okolo pneumatiky. Starostlivo ich skontrolujte a uistite sa, že nesedia vysoko na policiach s guľôčkami ráfika. Niekedy ich musíte niekoľkokrát odsunúť a zatlačiť do ráfika, aby zostali tam dole.

Ako nasadíte bezdušovú pneumatiku na ráfik?

Vypustite pneumatiku. Opatrne zatlačte iba jednu stranu pneumatiky do lôžka ráfika a potom pomocou páky pneumatiky zdvihnite pätku z ráfika. Odstráňte dušu a nechajte druhú pätku pneumatiky sedieť v ráfiku. Nainštalujte ventil tubeless navlečením ryhovanej matice tak pevne, ako vám to pôjde prstami.

Môžete nasadiť bezdušovú pneumatiku na bežný ráfik?

Zatiaľ čo sa mnohé nové kolesá pre horské bicykle dodávajú ako „bezdušové“, v skutočnosti môžete svoje existujúce kolesá premeniť na tubeless systém. Nedávno som prešiel na bezdušové pomocou súpravy od Orange Seal. To zahŕňa ráfikové pásy, ventily a tesniaci prostriedok. Uistite sa, že máte pásy ráfikov so správnou šírkou pre vaše ráfiky.

Aké sú nevýhody bezdušových pneumatík?

Tubeless mínusy

  • Drahšie. …
  • Montáž je komplikovanejšia a časovo náročnejšia.
  • Odstránenie si často vyžaduje dobrú silu uchopenia. …
  • Vzduch a tesniaca hmota môžu unikať („odgrgať“), ak sa pätka pneumatiky odtrhne od ráfika v dôsledku náhleho nárazu alebo extrémnej sily v zákrute.
  • Tmely, ktoré sa zrážajú, je potrebné dopĺňať každých šesť mesiacov.

Prečo je bezdušový ráfik kompatibilný?

Tubeless Compatible: Bezdušové kompatibilné koleso alebo ráfik je to, v ktorom má ráfik zámok pätky, ale samotné lôžko ráfika nie je utesnené … V oboch prípadoch komponenty potrebné na prevádzku komba kolesa a pneumatiky ako bezdušové nastavenie sú rovnaké: utesnené lôžko ráfika, pneumatika so zámkom bezdušovej pätky a tesniaci tmel.

Odporúča: