Logo sk.boatexistence.com

Môžeme zmeniť kotvisko v irctc?

Obsah:

Môžeme zmeniť kotvisko v irctc?
Môžeme zmeniť kotvisko v irctc?

Video: Môžeme zmeniť kotvisko v irctc?

Video: Môžeme zmeniť kotvisko v irctc?
Video: 5 Daily Must-Have Habits for Immune System Health Webinar 2024, Smieť
Anonim

Cestujúci môže zmeniť nástupnú stanicu cesty zaslaním písomnej žiadosti vedúcemu stanice pôvodnej nástupnej stanice alebo kontaktovaním ktoréhokoľvek počítačového rezervačného centra, a to najmenej 24 hodín pred odchodom vlaku.

Môžeme po rezervácii zmeniť kotvisko v Irctc?

Po potvrdenínie je k dispozícii žiadna možnosť na zmenu kotviska. Požiadajte iného cestujúceho, aby zmenil kotvisko. Pred rezerváciou uveďte preferenciu kotviska v rezervačnom formulári. Jedinou možnosťou je požiadať spolucestujúcich.

Môžem po rezervácii zmeniť svoje lôžko?

Podľa predchádzajúcich pravidiel môžu cestujúci zmeniť nástupné železničné stanice približne 24 hodín pred plánovaným odchodom vlaku. … V skutočnosti pri zmene nástupu na palubu môže byť prázdne lôžko pridelené aj inému cestujúcemu.

Ako môžem zmeniť svoju kvótu v Irctc?

Cestujúci môžu požiadať o túto kvótu na hlavnej stránke IRCTC pri rezervácii a vybrať „Dolné lôžko“v rámci rôznych možností kvóty. Predvolene im budú pridelené nižšie lôžka vyčlenené v rámci kvóty pre seniorov a ženy v príslušných triedach.

Môžeme si vybrať kotvisko v Irctc?

irctc.co.in tiež umožňuje používateľovi vybrať si kotvisko pri rezervácii lístkov online Táto funkcia však nezaručuje, že vám bude pridelené to isté miesta podľa výberu, existuje ďalšia možnosť, ktorá vám umožní vybrať si možnosť rezervovať si lístky, iba ak je k dispozícii jedno alebo dve spodné lôžko.

Odporúča: