Logo sk.boatexistence.com

Prečo je pre vás jacuzzi dobrá?

Obsah:

Prečo je pre vás jacuzzi dobrá?
Prečo je pre vás jacuzzi dobrá?

Video: Prečo je pre vás jacuzzi dobrá?

Video: Prečo je pre vás jacuzzi dobrá?
Video: Обзор отеля Estonia resort hotel SPA - город Пярну, Эстония 2024, Smieť
Anonim

Zdravotné prínosy Teplo rozširuje krvné cievy, vďaka čomu sa krv bohatá na živiny šíri do celého tela. Teplá voda tiež znižuje opuchy a uvoľňuje stuhnuté svaly. A vztlak vody uberá na bolestivých kĺboch. Vášmu duševnému stavu môže pomôcť aj kúpanie vo vírivke.

Je v poriadku používať vírivku každý deň?

' Krátka odpoveď je, že áno, je bezpečné používať vírivku každý deň. … Prieskumy uskutočnené predajcami a výrobcami víriviek väčšinou naznačujú, že väčšina majiteľov víriviek nakoniec používa vírivku viac, ako očakávali pred kúpou.

Ako dlho by ste mali zostať vo vírivke?

V ideálnom prípade by ste sa mali snažiť načasovať svoje sedenia vo vírivke tak, aby trvali 15 až 30 minút. V závislosti od faktorov, ktoré sú v hre (t. j. teploty vody), môžete namáčanie predĺžiť na 45 minút. Majte na pamäti, že do vírivky môžete kedykoľvek znova vstúpiť!

Tónuje jacuzzi vaše telo?

V skutočnosti teplá, bublajúca voda vo vírivke vytvára ideálne prostredie na vykonávanie rôznych cvičení, aby ste sa dostali do svojej vírivky. Získate tréning s nízkym dopadom, ktorý je jednoduchší na vaše kĺby a predchádza zraneniam a zároveň zlepšuje svalový tonus, flexibilitu a podporuje chudnutie.

Môže vám jacuzzi pomôcť schudnúť?

Spaľovanie kalórií vo vírivke

Denné máčanie vo vírivke vám môže pomôcť schudnúť, aj keď je to nepriamy spôsob. Ak vážite okolo 150 libier, môžete bežne spáliť až 17 kalórií alebo. … Na schudnutie jednej libry tuku by ste však potrebovali aspoň 125 dní 15-minútového máčania ráno a večer.

Odporúča: