Logo sk.boatexistence.com

Mám ráno používať micelárnu vodu?

Obsah:

Mám ráno používať micelárnu vodu?
Mám ráno používať micelárnu vodu?

Video: Mám ráno používať micelárnu vodu?

Video: Mám ráno používať micelárnu vodu?
Video: Micelárna voda 2024, Smieť
Anonim

„Micelárna voda môže nahradiť akúkoľvek každodennú rutinu čistenia,“hovorí Luftman. “Odporúčam používať ráno, následne použiť SPF hydratačný krém a večer opäť naniesť nočný krém.” Ako tonikum: Ak chcete použiť micelárnu vodu ako tonikum, najskôr začnite jemným čistiacim prostriedkom na tvár.

Používate micelárnu vodu pred alebo po umytí tváre?

Táto technika starostlivosti o pleť zahŕňa prvé čisteniebezoplachovou možnosťou čistenia, potom nasleduje oplachovanie čistiacim prostriedkom. Vaša micelárna voda odstráni make-up z povrchu vašej pleti, zatiaľ čo váš druhý čistiaci prostriedok bude zodpovedný za odstránenie všetkých zvyšných nečistôt.

Prečo by ste nemali používať micelárnu vodu?

'Micelárne vody môžu byť zlou správou pre ľudí s prekrvenou pokožkou, ktorá je náchylná na vyrážky,“radí Kerr. 'Je to preto, že zložky používané v micelárnych vodách zanechávajú na pokožke povrchové zvyšky, ktoré môžu pôsobiť ako film, blokovať póry a narúšať tvorbu mazu.

Môžete si ráno umyť tvár iba micelárnou vodou?

„Mali by ste si umyť tvár ráno z rôznych dôvodov,“hovorí. … Aj keď je Gonzalezov postoj odlišný od Markowitzovho, stojí za zmienku, že micelárna voda a čistiace balzamy sú skvelými jemnými čistiacimi možnosťami na umývanie ráno.

Koľkokrát denne by ste mali používať micelárnu vodu?

1. Ako čistiaci prostriedok na ráno. Odborníci na pleť tvrdia, že potrebujete celý cyklus dvojitého čistenia dvakrát denne. Raz ráno a raz na konci dňa na odstránenie make-upu.

Odporúča: